دبیر ستاد همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش گفت: سه هزار روحانی تا پایان سال تحصیلی جاری در مدارس کشور مستقر میشوند تا در زمینه مشاورهای و مناسبتهای مذهبی فعالیت کنند.
به گزارش مرور نیوز، حجت الاسلام مجتبی ملکی با بیان اینکه فعالیت های فرهنگی با شاخصه های کمی کمتر قابل سنجش است، اظهار کرد: استقرار روحانیان در مدارس در راستای همکاری های مشترک آموزش و پرورش و حوزههای علمیه انجام می شود.
دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در چهار سال گذشته روحانیان در 50 مدرسه کشور مستقر بوده اند، تصریح کرد: این روحانیان در مدارس به ارائه مشاوره مذهبی به همکاران فرهنگی، اولیا و دانش آموزان می پردازند و بدون دخالت در کار دیگران در زمینه کارهای تربیتی فعالیت می کنند.
وی خاطرنشان کرد: در مناسبت های ملی ، مذهبی ، امور تربیتی و تبلیغی تعداد مبلغان اعزامی به مدارس طی سال های اخیر رو به افزایش بوده است و این 2 مجموعه در بخش محتوای آموزشی و کتاب های درسی نیز با یکدیگر همکاری می کنند.
ملکی با بیان اینکه در آموزش منابع انسانی نیز طرح های مشترک اجرا می شود، افزود: برگزاری دورههای آموزشی برای روحانیان شاغل در آموزش و پرورش با تامین اساتید از سوی حوزههای علمیه انجام می شود.
به گفته وی در قالب همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش، فرهنگیان کشور به زودی در دورههای بصیرت افزایی شرکت می کنند.
دبیر ستاد همکاری حوزه های علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به مشکلات موجود در اجرای طرح مدارس امین که با هدف تربیت دینی در کنار آموزش انجام می شود، گفت: در اجرای این طرح در کشور 2 مشکل عمده کمبود اعتبار و نیروی انسانی مشهود است.
ملکی افزود: سه هزار روحانی تا پایان سال تحصیلی جاری در مدارس کشور مستقر می شوند تا در زمینه مشاورهای و مناسبتهای مذهبی فعالیت کنند.