رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های طب اسلامی با اشاره به افزایش سن ازدواج در کشور گفت: سطح مهارت در جامعه ما پایین است اما تب مدرک گرایی بالاست.

به گزارش مرور نیوز، علیرضا ابوالفضلی امروز پنجشنبه در همایش "خانواده و ارتقاء سلامت روانی - اجتماعی" که در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مشکلات دنیای امروز توجه زیاد و پرداختن به جسم است در حالیکه انسان موجودی دو بُعدی است و دارای ابعاد جسمانی و روحی می‌باشد.

وی بیان کرد: یکی از مشکلات در جهان امروز این است که انسان‌ها بیش از آنکه به "چطور خوشبخت شویم" بپردازند به "چطور موفق شویم" می‌پردازند.

ابوالفضلی بیان کرد: وقتی به شاخصه‌های بزرگ جهان دقت می‌کنیم نیازمند کسانی هستیم که از اشتباه عاری باشند، 118 هزار و 500 اثر علمی در جهان به 28 زبان در مورد امیر مومنان (ع) ترجمه شده است.

وی گفت: تیمی 80 نفره در یونسکو کار مطالعاتی ویژه‌ای در سازمان ملل درباره شخصیت امام علی (ع) را دنبال می‌کنند و می خوانند ببینند که چطور علم امیر مونان (ع) را با مِتد روز هماهنگ کنند و به عنوان خوراک به خانواده‌ها بدهند.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های طب اسلامی با بیان اینکه 70 درصد سلامت جسم از روح است، گفت: اگر روح تحت الشعاع قرار بگیرد می‌تواند جسم را تخریب کند.

وی با اشاره به لزوم برخورداری از چند ویژگی اخلاقی گفت: خوشبینی می تواند روح را آرام نگه دارد و بهداشت روح را تا 40 درصد تضمین کند که متاسفانه خوشبینی در بسیاری از افراد ضعیف است. قضاوت نکردن نیز ویژگی ضروری است متاسفانه ما خیلی راحت در مورد مردم قضاوت می کنیم.

ابوالفضلی بیان کرد: افسردگی مزمن سبب بروز بیماری های جسمی نیز می شود، تومورهای سرطان سینه در بانوان زیاد شده است اینان افرادی هستند که خودخوری می کنند حساسیت دارند.

وی با اشاره به افزایش سن ازدواج در ایران گفت: عدم تبادل انرژی بین اعضای خانواده در جامعه ما وجود دارد، دشمن تلاش می کند تا همه اتفاقات روحی ما تحت الشعاع قرار گیرد، فضای مجازی ما را از سنت ها دور کرده است.

ابوالفضلی بیان کرد: سطح مهارت در جامعه ما پایین است اما تب مدرک گرایی بالاست، داریم آب در آسیاب دشمن می ریزیم دشمنی که از آن سوی مرز برای ما برنامه ریزی می کند.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های طب اسلامی با اشاره به ضعف نظام آموزشی در کشور گفت: خانواده ایرانی در حال از دست رفتن است و باید مراقبت کنیم.