رییس مرکز ملی فضای مجازی گفت: نرم افزار های پیام رسان های ملی باید بتوانند نیاز های مردم را رفع کنند و باید ۵۰ درصد استفاده از پیام رسان‌ها از طریق شبکه‌های داخلی باشد.

به گزارش مرور نیوز، ابوالحسن فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی در همایش مقابله با جرائم مالی در فضای مجازی که امروز برگزار شد، گفت: تعریف حریم خصوصی در طول زمان تغییر کرده است و زمانی حریم خصوصی چهار دیواری بود، اما امروز مفهوم حریم خصوصی چهاردیواری و کل دنیا است.

فیروزآبادی افزود: امروز شاهد هستیم که جرائمی در کشور رخ می دهد که دو طرف پرونده در داخل کشور نیستند و باید راهکاری برای رسیدگی به این پرونده ها در داخل کشور ایجاد کنیم.

رییس مرکز ملی فضای مجازی گفت: ما به دنبال تشکیل شبکه ملی اطلاعات هستیم که شبکه ملی تعریفی خاص دارد و به معنی در دسترس قرار گرفتن خدمات و پلت فرم ها در داخل کشور است و پلت فرم به معنی گردش های مالی است.

وی تاکید کرد: زمانی که مدیر تلگرام با گستاخی مطرح کرد که می خواهیم تلگرام را به گونه طرحی کنیم که فیلتر شکن ها به آن اثر گذار نباشد و می خواهیم در نظام اقتصادی کشور ایران پول وارد کنیم، تصمیم گرفتیم که این پیام رسان باید در کشور فیلتر شود.

رییس مرکز ملی فضای مجازی گفت: در این مقطع زمانی نمی توانیم جهل کنیم و باید کاری کنیم که مردم از نعمت های فضای مجازی استفاده کنند و از گناه ها با شدت جلوگیری کنیم. گناه ها در فضای مجازی قمار و کلاهبرداری است. اکنون که قمار در فضای مجازی افزایش پیدا کرده، با کمک سامانه هایی مانند کاشف می توانیم از جرائم جلوگیری کنیم که به کشور کمک می کند.

فیروزآبادی افزود: ما در آینده شاهد خواهیم بود که در صحنه جرم علاوه بر انسان، نرم افزارهای پیام رسان های ملی که بتوانند نیازهای مردم را رفع کند ایجاد کنیم و در تصمیم ها در نظر گرفته گرفته شده که 50 درصد پیام رسان ها باید داخلی باشد.