مدیرکل امور عشایر چهارمحال و بختیاری گفت: تولید صنایع دستی از جمله فرش، گلیم، ورنی، چوغا، وریس و.. از جمله اقدامات عشایر استان است که 35 درصد سهم تولیدات صنایع دستی استان را به خود اختصاص داده‌اند.

یحیی حسین‌پور در گفت و گو با مرور نیوز، اظهار کرد: اعتبارات اختصاص یافته به عشایر استان در دولت تدبیر و امید 184 میلیارد و 780 میلیون ریال بوده که نسبت به اعتبار تخصیصی دوره گذشته رشد چهار برابری داشته است.
وی توزیع 400 تانکر ثابت و سیار آب، تامین 550 میلیون لیتر آب شرب عشایری و آبرسانی سیار، احداث 70 کیلومتر جاده عشایری، توزیع 8.7 میلیون لیتر نفت سفید و تهیه و توزیع هفت هزار و 411 تن علوفه دامی را از اقدامات انجام شده این اداره‌کل در دولت یازدهم برشمرد.
حسین‌پور گفت: در سال گذشته طرح توسعه باغات با سیستم آبیاری در 60 هکتار از مناطق عشایری استان اجرا شد و هر ساله 180 میلیون لیتر آبرسانی به منظور تامین آب شرب عشایر انجام می‌شود.
وی ادامه داد: ایل‌راه‌های اصلی عشایر در سطح استان پنج هزار کیلومتر بوده که هر ساله حدود 700 کیلومتر از ایلراه‌ها در فصل بهار بازگشایی می‌شوند.
مدیرکل امور عشایر استان با اشاره به اینکه استان با دارا بودن بیش از 126 هزار نفر جمعیت عشایری، یک میلیون و 700 هزار راس دام سبک را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: چهارمحال و بختیاری دومین استان عشایرنشین کشور بوده که علی‌رغم جمعیت کم، در تامین مواد پروتئینی به ویژه گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های دامی کشور نقش عمده‌ای را ایفا می‌کند.
حسین‌پور با اشاره به اینکه عشایر عمده‌ترین نقش را در تامین نقدینگی بازار مصرف استان بر عهده دارند، گفت: 25 درصد گوشت قرمز و سایر فرآورده‌های دامی استان توسط عشایر تامین می‌شود.
وی ادامه داد: از دیگر اقدامات عشایر تولید صنایع دستی از جمله فرش، گلیم، ورنی، چوغا، وریس و.. بوده که 35 درصد سهم تولیدات صنایع دستی استان را به خود اختصاص داده‌اند.
حسین‌پور خاطرنشان کرد: حوادث و بلایای طبیعی از جمله خشکسالی، هزینه های بالای تولید، عدم خرید تضمینی محصولات تولیدی عشایر و پراکندگی عشایر از عمده‌ترین مسائل و مشکلات عشایر استان محسوب می‌شود.