
فرماندار فریدوشهر گفت: انتخابات ریاست جمهوری در همه روستاهای فریدوشهر برگزار می شود اما در 10 روستا انتخابات پنجمین دوره شوراها بدلیل به حدنصاب نرسیدن کاندیداها برگزار نمی شود.
به گزارش مرور نیوز ، ناصر اسدی با اشاره اینکه در شهرستان فریدونشهر 250 نفر در انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا با یکدیگر رقابت می کنند، اظهار داشت: برای این شهرستان 58 شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در این بین 14 شعبه شهری، 11 شعبه عشایری و 28 شعبه در روستا برای برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنحمین انتخابات شورای اسلامی شهر و روستا در نظر گرفته شده است.
فرماندار اصفهان با تاکید بر اینکه مردم شهرستان فریدونشهر تاکنون مشارکت خوبی را در برگزاری انتخابات امروز داشته اند، ابراز داشت: در همه روستاهای شهرستان فریدونشهر انتخابات ریاست جمهوری برگزار می شود و این در حالی است که انتخابات شورای اسلامی روستا در 10 روستای شهرستان فریدونشهر به دلیل به حد نصاب نرسیدن کاندیداها برگزار نمی شود.