رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی گفت : ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت با موضوع «بازآفرینی نظام بانکی در عصر ارتباطات نوین» در روزهای ۱۳ و ۱۴ دی ماه در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار اقتصادى مرور نیوز، علی دیواندری در نشست خبری ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت و همچنین نخستین جشنواره تصویرسازی بانکداری الکترونیک گفت: سالانه این همایش یکبار برگزار میشود و از جنبههای مختلف حائز اهمیت است و نقطه تلاقی بانکداری و الکترونیک (ICT) است.
رئیس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی افزود: بانکداری برای ارائه خدمات به جامعه فعالیت میکند و صنعتی را سراغ ندارم که خدماتش تا این اندازه در هم آمیخته باشد.
دبیر ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت ادامه داد: بانکداری و ICT رفته رفته با هم آمیختهتر میشوند؛ همایش رخدادی است که بازیگران بانکداری و ICT کنار هم جمع شده و نقشه راه آینده را ترسیم میکنند.
محورهای ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت با موضوع «بازآفرینی نظام بانکی در عصر ارتباطات نوین» است که روزهای ۱۳ و ۱۴ دی ماه در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار میشود.
ابعاد سیاستی و نهادی، نقش و جایگاه شبکه بانکی، زیرساختهای فناوری اطلاعات، الزامات بینالمللی و مدلهای نوظهور از محورهای ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت است.
در بخش ابعاد سیاستی و نهادی به موضوعات نقش و جایگاه بانک مرکزی، نظام اطلاعاتی بانکها، قوانین و مقررات مورد نیاز، بازمهندسی نظام پرداخت و بانکداری الکترونیک کشور و استانداردسازی فرآیندهای بانکی پرداخته خواهد شد.
در محور نقش و جایگاه شبکه بانکی به موضوعاتی پرداخته خواهد شد که از جمله آنها نقش بانکها در مواجهه با مدلهای کسب و کار نوظهور، هوشمندسازی عملیات و خدمات بانکی، هم افزایی یا واگرایی ذینفعان، تبیین جایگاه شرکای تجاری نوظهور، مسئولیت اجتماعی در بانکداری، مدلهای مطلوب کسب و کار PSPها، بازتعریف ساختار مدیریتی و نیروی انسانی در بانکها، بازطراحی الگوهای مدیریتی و شیوههای اعتبارسنجی مشتریان و … هستند.
هوشمندسازی سیستمهای امنیتی، طراحی پلتفرمهای جدید پرداخت، سخت افزار و شبکه و شبکههای مخابراتی و اپراتورها موضوعات محور زیرساختهای فناوری اطلاعات این همایش هستند.
یکی دیگر از محورهای ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک، الزامات بینالمللی است که در این بخش به موضوعاتی مانند تحولات مورد نیاز نظارتی و قانون گذاری، تطابق با استانداردهای بین المللی، کشف تقلب و مبارزه با پولشویی و چالشها و فرصتهای اتصال به نظامهای پرداخت بین المللی پرداخته خواهد شد.
در محور مدلهای نوظهور نیز به موضوعات فین تک(Fintech)، بانکداری اجتماعی و پولهای دیجیتال پرداخته خواهد شد.