مدیر اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی با بیان اینکه سامانه میر روسیه باید در دسامبر عملیاتی می شد، اظهار کرد: متاسفانه این امر به دلیل مباحث حقوقی تا کنون انجام نشده است چراکه تا زمانی که قرارداد منعقد نشود، طرف روس برای عملیاتی شدن آن مشکلاتی را بیان کرده است.
به گزارش مرور نیوز به نقل از پژوهشکده پولی و بانکی، داود محمد بیگی افزود: ایران در حوزه کارت های اعتباری بین المللی هم اکنون جدی ترین ارتباط را با روسیه دارد و خوشبختانه در بحث تکنیکال کارهای خوبی انجام شده است.
وی با بیان اینکه تستها در این حوزه در حال انجام است، اظهارداشت: البته در یکی دو ماه اخیر مقداری از سرعت، تست ها به دلیل مباحث حقوقی کاسته شده است البته هر ارتباطی بخواهد انجام شود ، باید قراردادی بین دو کشور و بانک های مرکزی منعقد شود.
مدیر اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی با بیان اینکه سامانه میر روسیه باید در دسامبر عملیاتی می شد، افزود: متاسفانه این امر به دلیل مباحث حقوقی تا کنون انجام نشده است چراکه تا زمانی که قرارداد منعقد نشود، طرف روس برای عملیاتی شدن آن مشکلاتی را بیان کرده است.
محمد بیگی با تاکید براینکه تغییرات را برای طرف روس ارسال کرده ایم، ادامه داد: اما یکی از مباحث اصلی کشور در بحث ارتباطات بین المللی، بحث استانداردهای امنیتی و کسب و کاری است که متاسفانه در کشور علی رغم تمام توسعه هایی که در حوزه بانکداری الکترونیکداشتیم به دلیل عدم ارتباط با جامعه بین المللی خیلی بانک های ما آماده این حوزه نیستند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا این کارت ها ارزی خواهند بود افزود: خیر، این کارتها ریالی هستند و مشتری از همین کارت در خارج از کشور استفاده می کند به این صورت که با توجه به نرخی که با بانک توافق شده، بانک مبلغ ارز را پرداخت کرده ولی از حساب مشتری ریال برداشت می کند.
مدیر اداره نظامهای پرداخت بانک مرکزی گفت: با روسیه هم همین مدل را داریم منتهی نه در حوزه کارت های هوشمند بلکه در حوزه کارت های مگنت این همکاری انجام می شود.