کنچاتوری یادآوری کرد: پیش از این یک شرکت ایتالیایی گام نخست برای تولید انرژیهای خورشیدی را در جزیره قشم برداشته است.
بهگزارش مرور نیوز ، مائورو کنچاتوری در دیدار با مشاور بینالملل وزیر نیرو گفت: در حاشیه این سفر، یک سند همکاری توسط ایران و ایتالیا در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر امضا می شود.
به گفته وی، این شرکتهای ایتالیایی در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر، مدیریت آب و همچنین شیرین سازی آب دریا فعالیت می کنند.
وی گفت: خلیج فارس می تواند منبع بزرگ تامین آب برای ایران باشد.
سفیر ایتالیا اضافه کرد: در ارتباط با موضوعات مهم دیگری همچون احیای دریاچه ارومیه نیز زمینههای خوبی برای همکاری وجود دارد.
کنچاتوری یادآوری کرد: پیش از این یک شرکت ایتالیایی گام نخست برای تولید انرژیهای خورشیدی را در جزیره قشم برداشته است که میتواند زمینه ساز قدمهای بعدی برای طرح های بزرگ تر در ایران باشد.
مشاور وزیر نیرو در امور بینالملل نیز در این دیدار گفت: در پی گسترش روابط بینالمللی بویژه با کشورهای اروپا هستیم تا افزایش سطح روابط و توسعه آن در آینده رقم بخورد.
«فرهاد یزدان دوست» بر لزوم استفاده بهینه از خط اعتباری بین 2 کشور تاکید کرد و افزود: ایتالیا میتواند در زمینه تحقیقات بازچرخانی آب، تصفیه فاضلاب برای صنعت و کشاورزی، شیرین سازی آب دریا و تولید برق از منابع تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی همکاری خوبی با ایران داشته باشد.
وی درباره برنامه امضای سندی بین 2 کشور در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر گفت: این سند میتواند قدم نخست برای حرکت به سمت فعالیتهای بزرگ تر باشد.
به گزارش موج، ایران با بیش از 300 روز آفتابی در سال و همچنین مناطق مهیا برای تولید برق از باد، ظرفیتی قابل توجه برای توسعه انرژی های تجدیدپذیر دارد.
ظرفیت کنونی نیروگاه های تجدیدپذیر کشور در حالی 527 مگاوات اعلام می شود که کارشناسان حوزه انرژی معتقدند در ایران توان تولید برق از طریق انرژی های نو تا 70 هزار مگاوات وجود دارد.
پارسال حجم مبادلات تجاری ایران و ایتالیا یک هزار و 851 میلیون دلار بود و تراز تجاری ما با این کشور اروپایی منفی یک هزار و 5 میلیون دلار است.