شرکت فولاد مبارکه باید الگویی برای سایر صنایع باشد

بیست وسومین مراسم نکوداشت روز ملی صنعت و معدن در اصفهان با حضور صنعتگران و نخبگان اقتصادی برگزار شد. در این مراسم اغلب سخنرانان تکیه بر توان داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی را رمز عبور از این پیچ تاریخی برای ملت ایران عنوان کردند.

به گزارش خبرگزاری موج، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در این مراسم گفت: لازم است ستاد تدابیر ویژه برای بررسی، پیگیری و رفع مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی استان اصفهان تشکیل شود.

صادق نجفی افزود: این ستاد باید مسائل ارزی، کنترلی، تأمین مواد اولیه و مالی مربوط به واحدهای تولیدی مشکل دار را بررسی و تدابیر ویژهای برای رفع مشکلات این واحدها در کوتاهترین زمان اتخاذ کند.

وی با تأکید بر اینکه ما در زمان حاضر در شرایط عادی و مطلوب نیستیم، اظهار کرد: وضعیت اکنون مانند شب‌های عملیات در دفاع مقدس است و همه ازجمله مدیران و فعالان صنعتی باید بدانند در چه وضعی قرار داریم.

رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان نیز با تأکید بر اینکه در شرایط کنونی صنعتگران در خط مقدم جبهه با دست خالی کار می کنند، افزود: فشارها بر صنعتگران زیاد است و از آنها انتظار میرود کالای باکیفیت و قابل رقابت تولید کنند. حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی گفت: ممنوعیت ثبت سفارش با دلار ۴ هزار تومانی باعث ایجاد مشکلات فراوانی برای تأمین مواد اولیه شده است.

این نمایندۀ مجلس با تأکید بر اینکه واردات کالاهایی که در داخل تولید می شود، حرام شرعی است، مدعی شد: واردات کالا در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ افزایش یافته است.

وی با اشاره به فعالیتهای شرکت فولاد مبارکه اصفهان در راستای خودکفایی و همچنین عملیات مهندسی معکوس برای تولید برخی از قطعات گفت: استفاده از توان علمی نخبگان راهکاری برای مقابله با تحریم هاست و این شرکت باید الگویی برای سایر صنایع قرار گیرد.

عبدالوهاب سهل آبادی، رئیس خانۀ صنعت، معدن و تجارت ایران نیز در این مراسم از مسئولان خواست تا تکلیف مالیات ارزش افزوده را مشخص کنند.

استاندار اصفهان نیز در این مراسم ضمن انتقاد از بانکها و بیمه ها اظهار کرد: عملکرد خود را در قبال صنایع و کشاورزان تغییر دهید، اکنون وقت گروکشی نیست بلکه وقت کار کردن است.

در این همایش از پیشکسوتان حوزۀ صنعت و معدن و مدیران واحدهای صنعتی و معدنی برتر استان اصفهان تجلیل شد و تعدادی از صنعتگران اصفهان به بیان مسائل و مشکلات خود پرداختند.

استان اصفهان دارای ۹ هزار و ۲۶۸ واحد صنعتی و تولیدی با اشتغال ۲۶۵ هزار نفر است که حدود۱۱ درصد واحدهای صنعتی و ۱۰ درصد کارگران کشور را در خود جای داده است.

گفتنی است در این مراسم ضمن قدردانی از اقدامات فولاد مبارکه، بهرام سبحانی مدیرعامل فولاد مبارکه به عنوان برترین تولیدکنندۀ استان اصفهان از سوی مسئولان عالی رتبه کشور و استان به جایگاه ویژه تقدیرکنندگان فراخوانده شد و جوایز فعالین صنعت و معدن را به نخبگان این استان تقدیم کرد.