وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: یکی از راههای رونق تولید و آرام نگه داشتن آن در سال ۹۸ و ۹۹ افزایش صادرات است که بر این اساس تقاضا در کشورهای همسایه ایجاد و ظرفیت خوبی برای صادرات ایجاد میشود.
به گزارش مرور نیوز، رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برنامههای وزارتخانه متبوعش برای تحقق شعار سال ۹۸ به نام "رونق تولید"، گفت: وزارت صمت امسال با چند رویکرد برخی پروژههای ویژه را تعریف کرده است که نخستین و اصلیترین رویکرد وزارتخانه نیز تاکید بر ساخت داخل، ایجاد پروژههای داخلی و بومی کردن ساخت تمام قطعات وارداتی در تمامی رشتههای صنعتی است.
یکی از راههای رونق تولید و آرام نگه داشتن آن در سال ۹۸ و ۹۹ افزایش صادرات است که بر این اساس تقاضا در کشورهای همسایه ایجاد و ظرفیت خوبی برای صادرات ایجاد میشود.
این عضو کابینه دولت دهم، با تاکید بر ظرفیت ویژه بخش معدن برای رونق تولید، افزود: در امسال یک تحول و انقلاب اساسی در حوزه معدن انجام میشود که ظرفیت قابل توجه این بخش در سال ۹۸ فعال میشود و در امسال بر روی موضوع فناوری نیز توجه ویژهای میشود.
وی با بیان اینکه یکی از رویکردهای مهم وزارت صنعت، معدن و تجارت در امسال بحث صادرات به ویژه تمرکز روی کشورهای همسایه است، ادامه داد: برنامه ریزیهای لازم صورت گرفته تا میزان صادرات به کشورهای اطراف تا سال ۱۴۰۰ یعنی دو سال آینده ۲ برابر شود که صادرات موجود حدود ۲۵ میلیارد دلار بوده و باید تا دو سال آینده ۵۰ میلیارد دلار شود که این ظرفیت بسیار خوبی بوده و نباید از آن غافل شد.
رحمانی اظهار کرد: یکی از راههای رونق تولید و آرام نگه داشتن آن در سال ۹۸ و ۹۹ افزایش صادرات است که بر این اساس تقاضا در کشورهای همسایه ایجاد و ظرفیت خوبی برای صادرات ایجاد میشود.
اگر در کشورهای همسایه نفوذ نکنیم چگونه میتوانیم در دیگر کشورهای دنیا نفوذ کنیم
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه متاسفانه در حال حاضر میانگین، ۲ درصد واردات کشورهای همسایه از ایران بوده که بسیار ناچیز است، تصریح کرد: اگر در کشورهای همسایه نفوذ نکنیم چگونه میتوانیم در دیگر کشورهای دنیا نفوذ کنیم، بنابراین وزارت صمت برنامه ریزی کرده تا اقدامات مهمی در حوزه لوازم خانگی، صنعت پوشاک، پایین دست پتروشیمی، صنایع دریایی، زنجیره ارزش فلزات اساسی همانند فولاد، آلومنیوم و مس انجام شود که قرار است هفته آینده این اقدامات در کمیسیون صنایع و معادن مجلس تشریح شود.