![مجمع عمومی فوق العاده افزایش سرمایه بیمه کوثر](https://static1.moroornews.com/thumbnail/GsI57tSz2lm1/M2CdUDwG5PC4IluXhQ_tqQlhqr14PimNu6AWkbSjxHNc0NtTBt195Oz-6xJafAHkypyTc0rytfSl4vp3NS199P5ksZnBweW566ln4yFjvKG4G_y3zaLmuA,,/%DA%A9%D9%88%D9%88%D8%AB%D8%B1.jpg)
جلسه مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام بیمه کوثر راس ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 1401/12/06 در محل سالن جلسات شرکت برگزار می گردد.
به گزارش مرور نیوز به نقل از روابط عمومی و اعلام معاون مالی بیمه کوثر، سهامداران یا نمایندگان قانونی آنان می توانند با ارائه تصویر کارت ملی و شناسنامه در مجمع عمومی شرکت نمایند. همچنین در زمان برگزاری مجمع، امکان پخش زنده و حضور مجازی برای سهامداران از طریق تارنمای بیمه کوثر به نشانی www.kins.ir فراهم شده است.
به بیان مصطفی مقصودی تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه و سایر مواردی که در صلاحیت مجمع عمومی فوق العاده است بندهای دستور جلسه هستند که در جلسه مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام بیمه کوثر بررسی و نهایی خواهند شد.