در پی استیضاح «پارک گئون هی» رئیس جمهوری کره جنوبی در پارلمان، در میان اعضای حزب حاکم «سائه نوری» دو دستگی ایجاد شده و گروهی از آنها گفته اند که حزب را ترک خواهند کرد.

به گزارش مرور نیوز، این در شرایطی است که بسیاری از نیروهای حزبی مخالف در کره جنوبی با تضعیف حزب حاکم می توانند قدرت مطلق در مجلس شده و لوایح آینده را با دیدگاه ها و سیاست های حزبی خود به تصویب برسانند.
گزارش ها حاکی است که دستکم یک گروه شامل 35 نفر از اعضای حزب حاکم گفته اند که به دلیل اختلافاتی که میان آنها و طرفداران رئیس جمهوری این کشور شکل گرفته است، آماده اند تا حزب را رها کنند.
نزدیک به نیمی از 128 نماینده عضو حزب حاکم در نهم دسامبر امسال به استیضاح خانم «پارک گئون هی» رئیس جمهوری رای موافق دادند و این نشان می دهد که بسیاری از اعضای حزب آماده اند تا با خروج از حزب راه را برای برکناری کامل وی از قدرت هموار کنند.
در صورتی که شمار اعضای خارج شده از حزب حاکم به بیش از 38 نفر برسد این احتمال داده شده است که یک حزب جدید که عمدتا ضد رئیس جمهوری می باشد ، تشکیل شده و در مجلس نیز بتدریج با احزاب دیگر مخالفت ائتلاف ایجاد کند.
یونهاپ، خبرگزاری رسمی کره جنوبی گزارش کرد که حزب خلق و حزب مینجو اصلی ترین احزاب مخالف در کره جنوبی هستند و شمار نمایندگان حزب مینجو که از قدرت زیادی برخوردار است و هر روز بر محبوبیتش افزوده می شود در مجلس به 121 نفر رسیده است.
«پارک گئون هی» رئیس جمهوری کره جنوبی از سوی پارلمان استیضاح شده است و قرار است دادگاه قانون اساسی با 9 قاضی در مدت 180 روز باقیمانده در باره برکناری و یا ماندن وی در قدرت تصمیم بگیرد.
در صورتی که این دادگاه به برکناری رئیس جمهور رای دهد نزدیک به 60 روز بعد از صدور رای انتخابات ریاست جمهوری زودهنگام برگزار خواهد شد. این در شرایطی است که دوره ریاست جمهوری خانم «پارک» سال 2018 میلادی خاتمه می یابد.
دلیل استیضاح رئیس جمهوری کره جنوبی به دلیل ارتباط او با خانم «چوی سون سیل» از دوستان قدیمی وی بود که با سوء استفاده از روابط نزدیک با رئیس جمهوری توانست به اسناد محرمانه کشور در نهاد ریاست جمهوری دست یابد و از طریق حمایت وی، مبالغی را نیز به صورت کمک از شرکت های کره ای گرفته و به شرکت های خود واریز کند. 
این اتفاقات و رسوایی های آن موجب شده بود که در شش هفته گذشته صدها هزار نفر از مردم این کشور با برگزاری تظاهراتی در شهرهای مختلف از جمله در پایتخت خواستار استعفای رئیس جمهوری شوند.
خانم «پارک» زمانی پس از افشای این رسوایی گفت که می پذیرد اشتباهاتی صورت داده است و مهمترین اشتباهش این بوده که بیش از اندازه به اطرافیانش تکیه کرده و آزادی اختیار عمل به آنان داده است.
وی دومین رئیس جمهوری این کشور است که با استیضاح از سوی پارلمان از قدرت، کنار رفته است.