پکن - ایرنا - چین در یک چرخش ناگهانی در سیاست های سختگیرانه خود نسبت به کره جنوبی، ‌از این کشور برای حضور در اجلاس همکاری بین المللی راه ابریشم دعوت کرد.

به گزارش مرور نیوز، چین در شرایطی دست به این کار می زند که «مون جائه این» رئیس جمهوری جدید کره جنوبی خواستار گفت و گو با پکن در باره استقرار سامانه موشکی «تاد» آمریکا شده است و بزودی فرستاده اش را به این کشور اعزام می کند.
پس از استقرار این سامانه دو طرف به شدت دچار اختلاف شدند و چین به همین منظور دولت قبلی کره جنوبی را در زمینه های اقتصادی تحت فشار زیادی قرار داد.
حالا با روی کار آمدن یک دولت جدید، چین که از نمایندگان دولت قبلی دعوتی به عمل نیاورده بود، ‌از کره جنوبی خواسته است هیاتی را راهی اجلاس بین المللی راه ابریشم کند.
این اجلاس بین المللی با حضور نمایندگانی از بیش از 100 کشور جهان و سازمان های مهم بین المللی از فردا یکشنبه به مدت دو روز در اطراف شهر پکن برگزار می شود.
به نظر می رسد که چین با این دعوت نشان داده است که قصد دارد سیاست های خود را در مقابل دولت جدید کره جنوبی که خواستار گفت و گو است، تلطیف کند.
خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی روز شنبه گزارش کرده که چین به طور ناگهانی و بتازگی دعوتنامه ای را برای طرف کره ای به منظور حضور در اجلاس ارسال کرده است.
خبر ارسال این دعوتنامه مدتی پس از آن منتشر می شود که «شی جین پینگ» رئیس جمهوری خلق چین دو روز پیش با همتای کره ای خود در باره مساله هسته ای شبه جزیره کره و استقرار سامانه موشکی «تاد» آمریکا گفت و گو کرد و بر حل اختلافات تاکید ورزید.
قرار است ریاست هیات کره ای را «پارک بیونگ سوگ» نماینده مجلس از حزب لیبرال دمکرات و از اعضای تیم انتخاباتی رئیس جمهوری در چین بر عهده داشته باشد.
همچنین انتظار می رود که «کیم یونگ جائه» وزیر امور اقتصادی خارجی کره شمالی نیز در راس هیاتی در این اجلاس حضور یابد.