معتبرترین مرکز رتبه بندی دانشگاههای جهان گزارشی منتشر کرده که نشان می دهد مراکز علمی و آکادمیک عربستان برای تحقق اهداف جاه طلبانه پادشاهی این کشور تحت فشار بی سابقه ای قرار گرفته اند.

به گزارش مرور نیوز، تایمز هایر اجوکیشن در گزارشی به نقل از یک مشاور عالی رتبه دانشگاه ملک عبدالعزیز نوشت: دانشگاهها و مراکز آکادمیک عربستان این روزها فشار قابل توجهی را تحمل می کنند. آنها برای اینکه اهداف جاه طلبانه پادشاهی این کشور در خصوص کسب درآمدهای تحقیقاتی محقق شود تحت فشار بی سابقه ای قرار دارند.

به نوشته این مرکز معتبر سنجش علمی و آکادمیک، پادشاهی عربستان به دنبال آن است که مؤسسات آموزش عالی و دانشگاههای این کشور تا سال 2030 به خودکفایی رسیده و وابستگی مالی به دولت نداشته باشند.

بر اساس پیش بینی های صورت گرفته، ذخایر نفت و گاز عربستان در سالهای آینده کاهش خواهد یافت که این مسأله می تواند چالشهایی را برای پادشاهی این کشور ایجاد کند و به همین دلیل تمام تلاشها برای مستقل شدن دانشگاهها در دست انجام است.

این پایگاه خبری ادامه می دهد: پادشاهی عربستان اقتصاد مبتنی بر فناوری را دنبال می کند.

این درحالی است که همزمان عربستان در تلاش است تا تمامی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی خود را آنچنان از لحاظ علمی تقویت کند که تا سال 2030 در میان 100 رتبه نخست در سطح جهانی قرار بگیرند.

با این حال حبیب فاردون مدیر مرکز رصد کننده معیارهای آکادمیک دانشگاه ملک عبدالعزیز می گوید که دستیابی به این اهداف همزمان خواهد بود با اعمال فشار و استرس بیش از حد به دانشگاههای عربستان. آنها مجبورند در تمامی پروژه هایشان با صنایع در ارتباط باشند و این اجبار استرس زیادی را به آنها وارد می کند.