دولت آمریکا به بهانه آنکه شورای حقوق بشر سازمان ملل «علیه اسرائیل به اِعمال تبعیض می پردازد»، از این شورا خارج شد.
به گزارش مرور نیوز به نقل از رویترز، آمریکا در اقدامی جدید از شورای حقوق بشر سازمان ملل هم خارج شد.
آمریکا روز سه شنبه با متهم ساختن شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد «به اِعمال تبعیض علیه اسرائیل»، خروج خود از این شورا را اعلام کرد؛ اقدامی که از دیدِ فعالان، پیشبرد حقوق بشر را در سرتاسر جهان بیش از پیش دشوار خواهد ساخت.
«نیکی هیلی» نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل کشورهای روسیه، چین، کوبا و مصر را به دلیل مخالفت و خنثی ساختن تلاشهای آمریکا در جهت تجدیدنظر در این شورا مورد انتقاد قرار داد و همچنین از کشورهایی که دارای ارزشهای مشترک با آمریکا بوده ولی همچنان «تمایلی برای به چالش کشاندن جدی وضع موجود ندارند» انتقاد کرد.
گفتنی است که دولت ترامپ از مدتها پیش تهدید کرده بود در صورتی که این شورای ۴۷ عضوی مستقر در ژنو مورد تجدیدنظر قرار نگیرد، از آن خارج خواهد شد. نیکی هیلی با اشاره به ونزوئلا، چین، کوبا و جمهوری دموکراتیک کنگو ادعا کرد: «با نگاهی به [ترکیب] اعضاء در این شورا، شما شاهد عدم رعایت حقوق اساسی خواهید بود».
این شورا بر مبنای تعصبات سیاسی اداره می شود
هیلی همچنین مدعی شد که «تمرکز نامتناسب و خصومت بی پایان این شورا نسبت به اسرائیل(!) گواه آشکاری است که نشان می دهد شورا بر مبنای تعصبات سیاسی اداره می شود و نه بر پایه حقوق انسانی».