مشکلات آب خوزستان از دغدغه های اصلی دولت است

معاون پارلمانی رییس جمهوری گفت: مشکلات آب خوزستان به خوبی در جلسه هیات دولت توسط معاون اول رییس جمهوری مطرح شد و همین توضیحات باعث شد رییس جمهوری بلافاصله دستور رسیدگی جدی تر به مشکلات موجود در خوزستان در زمینه تامین آب را صادر نماید.

به گزارش مرور نیوز، حسینعلی امیری شامگاه سه شنبه در حاشیه  دیدار با آیت الله سیدعلی شفیعی نماینده مردم خوزستان در خبرگان رهبری اظهار کرد: در همین راستا اعضای دولت همواره در سفرهای استانی دیدار با علما و مراجع تقلید را مد نظر قرار می دهند. 

وی به دستور رییس جمهوری مبنی بر سفر اعضای کابینه دولت به استان ها به منظور رسیدگی به مشکلات مردم اشاره کرد و افزود: رییس جمهوری به اعضای دولت دستور داده در طول هفته حداقل یک سفر استانی را برای بررسی مشکلات استان ها در دستور کار خود قرار دهند.

وی اظهار کرد: بر همین اساس و پیرو این دستور برای بررسی مشکلات خوزستان به این استان سفر کرده ام.

معاون پارلمانی رییس جمهوری مشکلات آب استان را یکی از دغدغه های اصلی دولت برشمرد و گفت: مشکلات آب استان خوزستان به خوبی در جلسه هیات دولت توسط جهانگیری معاون اول رییس جمهوری مطرح شد که موجبات تاثر رییس جمهوری را به همراه داشت و همین توضیحات باعث شد رییس جمهوری بلافاصله دستور رسیدگی جدی تر به مشکلات موجود در خوزستان در زمینه تامین آب را صادر نماید. 

وی بیان کرد: اعضای دولت همواره برای شنیدن توصیه های علما آمادگی لازم را دارند چرا که در سال های اخیر مشکلات اقتصادی شرایط اداره کشور را سخت کرده و فشار زیادی را به دولت وارد کرده است.

دیدار با خانواده سردارشهید علی هاشمی از جمله برنامه های معاون پارلمانی ریس جمهوری در نخستین روز سفر خود به خوزستان بود.