مشکل اتصال  آب و برق تالش در همان ساعات اولیه برطرف شد

وزیر نیرو گفت: در تالش به دلیل سیلاب برق و آب دچار قطعی شدند اما در همان ساعات اولیه جاهایی که مشکل دسترسی نبود به حمدالله مشکل اتصال برطرف شد.

به گزارش مرور نیوز، رضا اردکانیان وزیر نیرو ظهر امروز(چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در تالش به دلیل سیلاب، برق حدود ۳۷۰۰ مشترک و آب بیش از هزار و ۱۶۰ مشترک دچار قطعی شدند اما در همان ساعات اولیه جاهایی که مشکل دسترسی نبود به حمدالله مشکل اتصال برطرف شد.

وی عنوان کرد: فکر می‌کنم در بخش برق فقط ۱۰۰ مشترک باقی ماند یعنی تقریبا ۹۷ درصد وصل شدند و در بخش آب هم حدود ۹۴ درصد وصل شدند. چند مورد هم هست که منتظر هستیم رفع معبر شود تا ان شاءالله مشکل حل شود.‌

وزیر نیرو تصریح کرد: دیروز اولین روز سال آبی جدید بود یعنی سال آبی ۱۳۹۹- ۱۴۰۰ و سالی که پشت سر گذاشتیم از حیث بارش ها سال خوبی بود.

اردکانیان افزود: متوسط بارش ۵۰ ساله ما ۲۵۰ میلی متر است که در سال گذشته ما ۳۱۷ میلی متر بارش داشتیم یعنی ۲۷ درصد بارش ما از متوسط دراز مدت بیشتر بود و این باعث می شود که ما بتوانیم به همه مصارف شرب و صنعت پاسخگو باشیم.

وی خاطرنشان کرد: حتی در بخش کشاورزی بیش از سال های متوسط توانستیم آب تحویل دهیم و اکنون از حدود ۵۱ میلیارد متر مکعب حجم مخازن حدود ۲۷.۵ میلیارد متر مکعب آب داریم یعنی ۵۴ درصد مخازن پر هستند و وضعیت خوبی است جز در دو مورد که شرایط لب به لبی داریم و ان شاءالله با مدیریت برطرف خواهد شد. دغدغه ای از حیث تامین آب شرب نداریم اما ان شاءالله مردم رعایت خواهند کرد تا بدون مشکل تابستان آینده را سپری کنیم.

وزیر نیرو در رابطه با برگزاری نمایشگاه‌های تجاری-صنعتی در کابل عنوان کرد: معاون برق و انرژی وزارت نیرو مشترکا با وزیر تجارت افغانستان نمایشگاه را افتتاح کردند و امیدوار هستیم با عرضه خدمات زمینه توسعه روابط فراهم شود.

اردکانیان در رابطه با تاسیس مرکز منطقه ای برای مدیریت آب شهری در ایران، گفت: این کار با مشارکت کشورهای منطقه و سایر کشورها و سازمان های بین المللی است و امروز اجلاس سالانه شورای حکام این مرکز در تهران برگزار می شود اما به دلیل کرونا این اجلاس به صورت ویدئو کنفرانسی است و ریاست این شورا با وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران است.

وی در پایان افزود: کشورهایی که امسال در شورای حکام این مرکز شرکت می کنند علاوه بر جمهوری اسلامی ایران، ۱۵ کشور هستند که ۸ کشور در سطح وزیر و ما بقی در حد معاون وزیر و سطوح دیگر مسئولین هستند و تقریبا همه کشورهای همسایه به اضافه کشورهای اروپایی مانند آلمان فدرال، سوئیس و حتی کشور مصر در این اجلاس شرکت دارند.