فرمانده نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: نیروی زمینی سپاه برای مقابله و گسترش ویروس کرونا در بعد پاکسازی محیط های آلوده تمام تجهیزات خود را به میدان آورده و تجهیزات مورد نیاز را طراحی و تولید کرد.
به گزارش مرور نیوز، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه امروز(پنج شنبه) در حاشیه بازدید از رزمایش دفاع بیولوژیک نیروی زمینی سپاه در جمع خبرنگاران گفت: رزمایش مدافعان سلامت از روز گذشته در سراسر کشور آغاز شد و یک پایش و عملیات در محیط واقعی است.
وی افزود: نیروی زمینی سپاه از لحظات اول گسترش ویروس کرونا در کشور وارد عرصه مقابله با گسترش این ویروس شد و پاکسازی و ضدعفونی کردن محیط های عمومی و آلوده توسط واحد های جنگ های نوین نیروی زمینی و نیروی دریایی را آغاز کرد.
فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به اقدامات بسیجیان و گروه های جهادی برای مقابله با کرونا گفت: دهها هزار گروه جهادی از روزهای اول گسترش ویروس کرونا در کشور به صورت داوطلبانه به میدان مقابله با این ویروس آمدند و با امکاناتی که در اختیار دارند به کمک مردم عزیزمان شتافتند.
سردار پاکپور با اشاره به رزمایش دفاع بیولوژیک و عملیات پاک سازی سپاه، گفت: اقدامات صورت گرفته به تمام این رزمایش ما برای ارتقای آمادگی برای مقابله با تهدیدات احتمالی در حوزه بیولوژیک است و اگر تهدیدی در این حوزه کشور ما را تهدید کرد خودمان را برای آن روز آماده کنیم.
* شرایط ویروس کرونا بسیار شبیه یک جنگ بیولوژیک است
وی تصریح کرد: شرایط ویروس کرونا بسیار شبیه یک جنگ بیولوژیک است و چه بسا این ویروس، ویروس دستکاری شده باشد و در خصوص گسترش این ویروس در سطح جهان بسیاری متهم هستند.
فرمانده نیروی زمینی سپاه تاکید کرد: نیروی زمینی سپاه برای مقابله و گسترش ویروس کرونا در بعد پاکسازی محیط های آلوده تمام تجهیزات خود را به میدان آورده و تجهیزات مورد نیاز را طراحی و تولید کرد.
وی افزود: اقدام دیگر نیروی زمینی سپاه در بعد درمان بود بر همین اساس با استفاده از تجارب خود بیمارستان های صحرایی و سیار خود را بر اساس نیاز وزارت بهداشت در سراسر کشور برپا کرده ایم.
* امروز شرایط جهانی یک شرایط ویژه و خاصی است
فرمانده نیروی زمینی سپاه با اشاره به شرایط کل کشورهای جهان برای مقابله با ویروس کرونا گفت: امروز شرایط جهانی یک شرایط ویژه و خاصی است اما خوشبختانه با تمام کمبودها و در شدیدترین تحریم ها توانسته نیازهای کشور را برطرف کنیم و شما شاهد هستید کشورهایی که ادعای تکنولوژی و علم پیشرفته دارند در پذیرش بیماران خود مستاصل شده اند و مشاهده می کنید که بیمارستان های آنها تخت ندارند ولی امروز در کشور ما بخشی از واحدهای درمانی ما خالی از بیمار هستند اما همچنان آمادگی داریم که ظرفیت های پذیرش بیماران را ۱۰۰ درصد افزایش دهیم.