به گزارش مرور نیوز، محسن رضایی نامزد سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری در گفتوگو با رادیو فرهنگ درباره برنامههای دولت خود، اظهار کرد:بنده محسن رضایی میرقائد درحال حاضر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام هستم، پیش از انقلاب در سال ۵۰ وارد مبارزات شدم و سال ۵۲ در ۱۹ سالگی توسط ساواک دستگیر شدم، در دانشگاه علم و صنعت در رشته مکانیک تحصیل کردم و در دفاع مقدس فرمانده سپاه شدم.
وی افزود: بعد از جنگ وارد تحصیلات اقتصاد شدم، بعد از تشکیل قرارگاه خاتمالانبیاء دکتری اقتصاد گرفتم وارد کمیسیون اقتصاد مجمع تشخیص شدم، در ۳۸ سال گذشته عمده سیاستهای کلی اقتصاد را خدمت رهبری مشورت دادم و به سران ۳ قوه ابلاغ شد و بیش از ۱۰ درصد این سیاستها اجرا نشد.
رضایی درباره جمعیت و ازدواج جوانان، تصریح کرد: ملت شریف ایران شرایط امروز کشور ما در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی نیازمند تحول و جهش است مدتی است که باید بگوییم در امر اقتصاد و فرهنگ یا متوقف شدیم یا رو به عقب حرکت میکنیم، از وضعیت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کشور ناراحت هستم میدانم مردم هم حال خوشی ندارند علل آن هم به کم کاری ها، ناکارآمدیها و... برمی گردد چراکه ظاهر مردم باطن مسئولان است وقتی باطن مسئولان تغییر میکند چه طور میتوانیم انتظار داشته باشیم مردم علی وار یا فاطمی زندگی کنند.
وی گفت: دولت من ان شاءالله کاری که خواهد کرد این است که تحول فرهنگی ایجاد خواهد کرد چراکه نظام ارزشی امروز رو به انحرافات رفته است ما نیاز به قیام فرهنگی و اقتصادی داریم و بدون این قیام قادر به ساماندهی به پیشرفت کشور نیستیم، دولت من توجه جدی به فرهنگ میکند به گفته امام (ره) مسئله فرهنگ زیربنای تمام مسائل کشور است اگر فرهنگ تخریب شود کشور تخریب خواهد شد، برنامههای فرهنگی در دست داریم و به مرور درباره وضعیت خانواده، جمعیت، مهاجرت، آسیبهای اجتماعی و ... که برنامه مفصلی تهیه کردیم اعلام خواهیم کرد.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری درخصوص برنامههای خود برای مدیریت چالش سالمندی ایران، بیان کرد: ۱۰ سال است با این پدیده آشنا هستم و ۶ سال پیش در مجمع تشخیص مصلحت نظام سیاستهای کلی جمعیت را خدمت رهبری پیشنهاد دادیم و ایشان تصویب کردند و به سران ۳ قوه ارسال کردند، اما متاسفانه دولت و مجلس در تدوین قانون متناسب با این سیاستها مشکل جدی دارد.
وی افزود: در مسئله اول قانون اجرایی شدن سیاستهای کلی جمعیت که مربوط به نرخ باروری و جلوگیری از سالخوردگی میشود را تصویب میکنیم و اولین کاری که می کنیم از تصمیم گیریهای اشتباه گذشته که در بدنه وزارت بهداشت و دیگر وزارت خانهها بود جلوگیری میکنیم و ابلاغیههایی که در این خصوص وجود دارد و درحال حاضر اجرا میشود را کنار می گذاریم و ابلاغیههای جدید را تنظیم میکنیم.
رضایی ادامه داد: برنامه کوتاه مدت و بلند مدت درخصوص سالخوردگی داریم این پنجره جمعیتی که از دهه گذشته باز شده است و این دو دهه باقی مانده را به درستی مدیریت کنیم تا بتوانیم به ۳ دهه برسانیم در ابتدا سن بازنشستگی را بین ۵۰ تا ۷۰ تنظیم کنیم، برای این کار زیرساختهای بهداشتی، درمانی و سلامت را فراهم کنیم.