![رییسجمهوری درگذشت حاج محمد خجسته را تسلیت گفت](https://static3.moroornews.com/thumbnail/q5qCkTPIV3Xo/M2CdUDwG5PC4IluXhQ_tqf95TqWdYT8P7kW5KoTzM4Fc0NtTBt195JbBz6qni60mypyTc0rytfSl4vp3NS199P5ksZnBweW5LEPvhkFIUrEjWo2-CgUoDw,,/%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3%DB%8C.jpg)
رییس جمهوری گفت: حاج محمد خجسته به عنوان یک چهره خدوم، معتمد و ولایتمدار در طول عمر پر برکت خود، با مردمداری، منشأ خدمات ارزشمندی شد.
به گزارش مرورنیوز، آیت الله ابراهیم رییسی روز دوشنبه در این پیام تسلیت خاطرنشان کرد: خبر درگذشت شادروان حاج محمد خجسته ، موجب تأثر و تألم خاطر گردید.
وی با بیان اینکه حاج محمد خجسته به عنوان یک چهره خدوم، معتمد و ولایتمدار، همراهی با مقام معظم رهبری مدظله العالی قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد، گفت: ایشان در طول عمر پر برکت خود، با مردمداری، منشأ خدمات ارزشمندی شد و همواره در یاد و خاطر مردم مؤمن و قدرشناس مشهد مقدس باقی خواهد ماند.
رییسجمهوری تصریح کرد: اینجانب با پاسداشت خدمات آن فقید سعید، این ضایعه را به خاندان ارجمند خجسته، تسلیت عرض می کنم و از درگاه خداوند متعال برای ایشان رحمت واسعة الهی و همجواری با صالحان و برای بازماندگان معزز صبر و سلامتی مسألت دارم.