مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در گزارشی آورده است: کارآمدی نظام اداری، مرهون جذب و به کارگیری نیروی انسانی شایسته است.
به گزارش مرورنیوز و به نقل از مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، این مرکز نظر کارشناسی خود را درباره « طرح گزینش مدیران و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی » منتشر شد.
در بخشی از این گزارش آمده است: کارآمدی نظام اداری ، مرهون جذب و به کارگیری نیروی انسانی شایسته است. لذا تصمیمات گزینش به مثابه ورودی دستگاههای اجرایی از دو جهت دارای اهمیت است. نخست اینکه تعیین کننده سرنوشت داوطلبان ورود به خدمت در دستگاههای دولتی است و دوم، میتواند فراهم کننده بستر مناسب برای ورود نیروی انسانی شایسته به سازمان باشد.
در این گزارش تاکید شده است: شروع گزینش در جمهوری اسلامی ایران با فرمان حضرت امام خمینی(ره) در تاریخ ۱۵ دی ماه ۱۳۶۱ آغاز شد. از آن زمان تاکنون گزینش به صورت مستمر و پیوسته در حال تحول بوده است که نتیجه این تحولات ساختار فعلی گزینش کشور است. بررسی ها نشان میدهد وضعیت فعلی گزینش با نقاط قوت و ضعفهای فراوانی مواجه است که نشانگر ضرورت اصلاح گزینش است.
مرکز پژوهش های مجلس در این گزارش تاکید کرد: مهم ترین مشکلات گزینش در حال حاضر عبارتند از: ناکارآمدی و منقضی بودن برخی از ابزارهای مورد استفاده در گزینش، عدم تناسب دستورالعملها، شاخصها و معیارها با شرایط روز جامعه، آموزش ناکافی به گزینشگران و مهارت و تخصص ناکافی در تشخیص افراد اصلح.
متن کامل گزارش را اینجا ببینید.