سردار بادفر گفت: هر کس میتواند گره مردم را باز کند، وارد میدان شود زیرا امروز کشور تشنه کار جهادی است از سوی دیگر بسیج هم قادر نیست همه این گروههای جهادی را تحت پوشش قرار دهد.
به گزارش مرورنیوز و به نقل از دفاعپرس، سردار اسدالله بادفر مسئول دبیرخانه عالی بسیج در ستاد کل نیروهای مسلح امروز در دومین جلسه تدوین طرح احیاء جهاد سازندگی که به میزبانی مجمع عالی جهادگران در سازمان بسیج سازندگی برگزار شد، با اشاره به اینکه امروز شأن بسیج سازندگی بسیار بالاست، اظهار داشت: امروز بیش از ۴۰ هزار گروه جهادی در کشور وجود دارد به همین جهت چنانچه میخواهیم در حوزه سازندگی و کارهای جهادی فعالیتی داشته باشیم باید نظرات اینگروهها را هم جمع آوری کنیم نه اینکه فقط با نمایندگان دو سه گروه مشورت کنیم.
مسئول دبیرخانه عالی بسیج در ستاد نیروهای مسلح با اشاره به اینکه نسبت به گروههای جهادی حتما اهتمامخواهیم داشت، افزود: هر کس میتواند گره مردم را باز کند، وارد میدان شود زیرا امروز کشور تشنه کار جهادی است از سوی دیگر بسیج هم قادر نیست همه اینگروههای جهادی را تحت پوشش قرار دهد.
سردار بادفر ادامه داد: در گروههای جهادی بهترین نخبهها را داریم بدین معنی که افرادی که در گروههای جهادی فعالیت دارند، افراد بی سوادی نیستند چون در این گروهها افرادی با تحصیلات عالیه دانشگاهی هم، چون دکتر و مهندس حضور دارند بر این اساس جای آن دارد که کارگروهی توسط گروههای جهادی تشکیل شود.
مسئول دبیرخانه عالی بسیج در ستاد نیروهای مسلح با تاکید بر اینکه گروههای جهادی یکی از دستاوردهای آن مردمی بودن است، ادامه داد: اگر گروههای جهادی مطالبه گر باشند میتوانند موفقتر باشند؛ گروههای جهادی باید آینده نظام را متناسب با بیانات رهبری پیش ببرند و این مهمترین بحث فعالیتهای جهادی است لذا امیدواریم چتر گروههای جهادی به وسعت تمامی افراد جامعه باشد.
رئیس نظارت و ارزیابی فرهنگی اجتماعی معاونت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اینکه گروههای جهادی باید دارای شناسنامه باشند، اضافه کرد: وجود ۴۰ هزار گروه جهادی میتواند نظام را بیمه کند و این هم زمانی میسر میشود که به بهترین شکل ممکن از این گروهها استفاده کنیم.
وی افزود: اگر گروههای جهادی را بخواهیم بر اساس تخصص تقسیم بندی کنیم، گروههای جهادی همانند دهها شرکت تخصصی میشوند در حالی که وظیفه گروه جهادی باید رفع دغدغه مردم در مناطق محروم باشد.