نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه زنان گفت: به نظر من با خانواده زندگی کردن منافاتی با فعالیت های اجتماعی ندارد
به گزارش خبرنگار سیاسی مرور نیوز ، پروانه سلحشوری درسلسله نشست های مقدماتی همایش توسعه کارآفرینی با موضوع فرهنگ و کارآفرینی ، افزود: زنان موفق در اجتماع مادران موفق تری هستند و زنان خانه دار از افسردگی بیشتری رنج می برند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با مهم خواندن اختیار در مقوله توانمندسازی اظهار کرد: نخست باید مشخص شود که فرد به چه کاری علاقه مند است.
وی ادامه داد: کارآفرینان زن جوانی هستند که در توسعه کارآفرینی بسیار تاثیرگذارند و حتی در توسعه فعالیت های اقتصادی هم نقش مهمی را ایفا می کنند.
سلحشوری با بیان اینکه نباید زنان را به خانه داری تشویق کرد، گفت: به همین منظور الگوی زنان موفق و کارآمد و کارآفرین باید به جوانان معرفی شود.
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی با تاثیرگذار خواندن توسعه فعالیت های کارآفرینی ، خاطرنشان کرد: حتما نباید جوانان به فعالیت درعرصه دولتی مشغول شوند چون در این زمینه ظرفیت وجود ندارد.
وی اضافه کرد: جوانان باید بتوانند روی پای خود بایستند و حتی دیگران را هم وادار به کار در عرصه اقتصادی و اجتماعی کنند.