مشاور فرهنگی رئیس جمهوری با اشاره به اینکه اکثریت اعضای کمیسیون تبلیغات انتخابات بر غیرزنده پخش شدن مناظره های انتخاباتی رای داده اند گفت که رئیس جمهوری برای افزایش مشارکت، تصمیم آگاهانه و آزادانه مردم و شفافیت بیشتر خواستار بازنگری در این رای کمیسیون شد.

به گزارش مرور نیوز، حسام الدین آشنا افزود:‌ پخش مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری از تلویزیون سابقه‌ای دارد، در سال 1376 نوعی از این مناظره‌ها پخش شد، در سال 1384 نوع دیگری از این مناظره‌ها یعنی مناظره بین کارشناسان با کاندیداها تجربه شد.
وی گفت:‌در سال 88 برای اولین بار مناظره‌های رو در رو و تک به تک هر یک از کاندیداها با نامزد دیگر را شاهد بودیم و در سال 1392 این تجربه تغییر کرد و به صورت برنامه مشترک همه نامزدها با هم، تبدیل شد.
وی ادامه داد: برای پخش مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری سال 96 با توجه به این تجربه‌ها، دیدگاه‌های مختلفی وجود داشت و دیدگاهی که توجه بیشتری به نظارت بر مناظره‌ها داشت، رأی بیشتری در کمیسیون تبلیغات انتخابات داشت و به همین علت، بر پخش غیر زنده این مناظره ها از تلویزیون و تولیدی بودن مناظره ها رأی داد.
آشنا گفت: با این وجود، امروز رئیس جمهوری در شیراز به این تصمیم کمیسیون تبلیغات انتخابات عکس العمل نشان داد و برای کمک به مشارکت بیشتر مردم در انتخابات ، تصمیم آگاهانه و آزادانه مردم و شفافیت بیشتر، تقاضا کرد که کمیسیون تبلیغات انتخابات در این نظرش بازنگری کند؛ امیدواریم که کمیسیون به این نظر رئیس جمهوری و تعدادی دیگر از نامزدهای انتخابات توجه کند.
مشاور فرهنگی رئیس جمهوری، مطالب و ادعاهای برخی شبکه‌های اجتماعی مبنی بر اینکه غیر زنده بودن پخش مناظره های انتخاباتی ریاست جمهوری نظر دولت بوده است، را رد کرد.