جانشین فرمانده کل سپاه گفت: انقلاب اسلامی میدان و صحنه تفکر جهانی پیرامون قدرت را تغییر داد و جغرافیای ناپیوسته جهان اسلام و مستضعفان جهان را پیوسته کرد که این موضوع میدانی برای شکل گیری تمدن جدید بود.

به گزارش مرور نیوز، سردار حسین سلامی جانشین فرمانده کل سپاه در نشست شنبه‌ های انقلاب که با عنوان «چهل سال توطئه چهل سال مقاومت» برگزار شد، گفت: انقلاب اسلامی ایران توانست نقشه سیاسی جهان را تغییر دهد و سقوط رژیم طاغوت چیزی بسیار قوی‌تر از یک زلزله در موازنه ژئوپولتیک جهان بود که نقشه قدرت در جهان را دچار تحول کرد.

سلامی افزود: با انقلاب اسلامی مفهوم جدیدی از جهان اسلام در دنیا رایج شد و برای اولین بار اسلام با حقیقت سیاسی خود تشکیل حکومت می‌داد.

وی تصریح کرد: پیام‌های انقلاب وسیع و بخش بزرگی از جهان را تحت تاثیر خود قرار داد که چشم انداز بسیار خطرناکی از پدیده‌های جدید را در برابر قدرت‌های استکباری ترسیم کرد.

جانشین فرمانده سپاه ادامه داد: انقلاب اسلامی میدان و صحنه تفکر جهانی پیرامون قدرت را تغییر داد و جغرافیای ناپیوسته جهان اسلام و مستضعفان جهان را پیوسته کرد که این موضوع میدانی برای شکل گیری تمدن جدید بود.

سلامی گفت: نظام اسلامی مدل عینیت یافته تفکر سیاسی اسلام برای تغییر مناسبات جهانی بود که می‌تواند جهان استکبار را با مشکلات زیادی مواجه کند.

وی خاطرنشان کرد: معمولا اولین واکنش‌ها توسط قدرت‌های بزرگ به هر تحول سیاسی غیردلخواه، جنگ است. در مقابل انقلاب اسلامی هم اولین توطئه‌ها بُعد امنیتی و نظامی قوی به خود گرفت و به توطئه‌های تجزیه طلبانه و سپس به یک جنگ جهانی تحمیلی هشت ساله روی آوردند.

جانشین فرمانده سپاه تصریح کرد: وقتی آن‌ها بر ما متمرکز می‌شدند، مجبور بودیم بجای اینکه به گسترش بیاندیشیم، انرژی خود را در درون صرف کنیم و هدف اصلی دشمنان هم این بود که از شکل گیری مدل موفق در سایر نقاط جلوگیری کنند.

سلامی افزود: همه تصورات بر این بود که در چنین میدان نابرابری، امکان دفاع میسر نیست. اما ما منابع قدرت جدیدی در اختیار داشتیم که یکی اسلام و دیگری ولایت و رهبری بود و این دو منبع جوشانی از قدرت ایجاد کرد.

وی اظهار داشت: امام با تشکیل سپاه و بسیج سطح قاعده نیرو‌های نظام را از نیرو‌های مسلح به جامعه گسترش داد و زمانی که این اتفاق افتاد دیگر امکان از تعادل خارج کردن نظام وجود نداشت.

جانشین فرمانده سپاه گفت: ما همیشه با دشمنان بزرگ روبرو بوده ایم و دشمن بزرگ برای ملتی که رهبر و جامعه بزرگ دارد یک موهبت است.

سلامی تصریح کرد: برای قدرتمند شدن نیازمند این بودیم که با قدرت‌های بزرگ درگیر بشویم و این واقعیت شکل گرفت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در نگاه مادی، سیستم‌ها می‌جنگند و انسان‌ها نقش اپراتور را دارند، اما در تفکر الهی انسان‌ها می‌جنگند و سیستم‌ها مکمل هستند.

جانشین فرمانده سپاه افزود: این به معنای کم اهمیت بودن سلاح نیست، بلکه به معنای محور بودن انسان‌ها و موفقیت انسان بر سلاح است.

سلامی خاطرنشان کرد: دفاع مقدس نابرابرترین جنگ تاریخ معاصر بود؛ ما سلاح‌های هر عملیات را از عملیات قبل و از دشمن به غنیمت می‌گرفتیم.

وی ادامه داد: ما در جنگ توسعه یافتیم در حالی که دشمن ما در چنین وضعی نبود. تانک‌هایی که در عملیات بدر در جاده بصره از روی تانک بر‌ها گلوله شلیک می‌کردند، تازه در فرودگاه بغداد تخلیه شده بود.

جانشین فرمانده سپاه اظهار داشت: وقتی در سال ١٩٨١ اسرائیل به جنوب لبنان حمله کرد، هسته های اولیه حزب الله لبنان شکل گرفت و ما مجور شدیم در آنجا هم حضور پیدا کنیم. این اولین تجربه ما در بسط نظریه مقاومت در جغرافیای جدید بود.

سلامی اضافه کرد: قدرت های مادی هرچه هم بزرگ باشند، محدود هستند مانند ارتش آمریکا که متشکل از ١٨ لشکر و انبوهی از هواپیما و دیگر تجهیزات است؛ درحالی که قدرت مادی آسیب پذیر است، قدرت الهی محدود و آسیپ پذیر نیست.

وی گفت: با اینکه در محاصره علمی و اقتصادی و فنی بودیم اما امروز از نظر فناوری دفاعی با یک منبع و چشمه جوشان داخلی در لبه های فناوری دفاعی مدرن دنیا قرار داریم.

جانشین فرمانده سپاه خاطرنشان کرد: امروز اگر می توانیم ناوهای در حال حرکت بر روی آب را با یک موشک بالستیک منهدم کنیم، اگر توانسته ایم رادارهایی بسازیم که ماهواره ها را در خارج از جو رصد می کنند و اگر توانسته ایم پهپادهایی را با برد ٣ هزار کیلومتر بسازیم، همگی به برکت نور اسلام و و تکیه بر جوانان بوده است.

سردار سلامی گفت: عقب نشینی دشمن از منطقه، جلوه ای از ظهور قدرت مقاومت جهان اسلام است.