‌مدیر جهاد دانشگاهی زابل، با تبریک و گرامیداشت 16 مرداد سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی در سال 1359 به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی ( ره ) ضمن تبیین پیشینه تاسیس این نهاد انقلابی و وظایف آن در ابتدای انقلاب خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی نهادی است انقلابی که رسالت‌های سنگینی از توسعه آموزشی و گسترش فرهنگ اسلامی و قرآنی تا تقویت بنیه علمی و پژوهشی کشور را برعهده دارد.

‌به گزارش مرور نیوز ‌مهدی کشته گر به تعاریف مقام معظم رهبری از این نهاد انقلابی اشاره کرد و افزود: مقام معظم رهبری بارها از جهاد دانشگاهی به عنوان مولود مبارک انقلاب اسلامی یاد کرده‌اند و تاکید فرموده‌اند که جهاد دانشگاهی از آن نهادهایی است که ما به آن برای آینده علمی کشور امید داریم.

این جهادگر دانشگاهی با تبیین جایگاه ارزشمند جهاد دانشگاهی در شرایط امروز کشور بیان کرد: جهاد دانشگاهی در هر حوزه‌ای که ورود کرده است، توانسته سرآمد باشد و امروز می‌بینیم در بحث سلول‌های بنیادین جهاد دانشگاهی وظایف خود را در سطح بین الملل تعریف می‌کند.

‌کشته‌گر با اشاره به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در منطقه سیستان افزود: تکمیل حلقه آموزش در منطقه سیستان یکی از برنامه‌های بود که به طور جد در دستور کار این نهاد قرار گرفت و خوشبختانه با همراهی‌هایی که صورت گرفت، موفق به راه‌اندازی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت در شهرستان زابل شدیم که در همین چند ماه فعالیت این مرکز تاکنون 2200 نفر آموزش‌های حرفه‌ای و مرتبط با مشاغل خاص را فرا گرفته‌اند و تلاش در این مرکز بر شناسایی ظرفیت‌های اشتغال در منطقه و برگزاری دوره‌های تخصصی برای آن حرفه‌هاست.

مدیر جهاد دانشگاهی ساخت و آماده سازی ساختمان جدید مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زابل را از توفیقات بزرگ جهاد دانشگاهی در منطقه سیستان یاد کرد و گفت: ما و همکاران‌مان در جهاد دانشگاهی معتقدیم باید شرایط مناسبی برای تحصیل دانشجویان بومی منطقه فراهم گردد و با توجه به این رویه و نگاه ساخت و اماده سازی ساختمان جدید مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی زابل در دستور کار قرار گرفت که خوشبختانه در اردیبهشت ماه امسال این پروژه به اتمام رسید و این مرکز عالی اموزشی به ساختمان جدید که به صورت استاندارد و فضایی آموزشی مناسب آماده شده است، منتقل شد و یکی از خواسته‌های به حق دانشجویان این مرکز با عنایت پروردگار محقق شد.

کشته گر افزود: در حوزه فرهنگی نیز برای افزایش میل به کتابخوانی و مطالعه دوره‌های کتابخوانی در سطح دانشگاه های منطقه برگزار شده است.

‌کشته گر تصریح کرد: ایجاد باور گفت و گو و مناظره یک رسالت فرهنگی مهم است برای جهاد که این مهم را برای نخستین بار بین دانشجویان کل دانشگاه‌های منطقه سیستان برگزار کردیم و دانشجویان پیروز مرحله شهرستانی به مرحله استانی اعزام شدند.

مدیر جهاد دانشگاهی بیان کرد: گیاهان دارویی سیستان یک طرفیت بزرگ و استثنایی برای توسعه و رشد منطقه است که می‌تواند زمینه ساز تحول در سیستان باشد.

کشته گر تصریح کرد: محققان و پژوهشگران جهاد دانشگاهی پس از مدت‌ها تحقیق و بررسی بر روی گونه های مختلف گیاهی در منطقه به نتایج قابل ملاحظه‌ای دست یافتند که بر اساس آن نتایج طرح ایجاد دهکده گیاهان دارویی سیستان را مطرح کردیم که خوشبختانه با توجه به نتایج بدست آمده با طرح راه‌اندازی این دهکده‌موافقت شد و در حال حاضر فاز اول این پروژه در حال اجرا است.

مدیر جهاد دانشگاهی زابل افزود: ما در این پروژه صرفا کار تحقیقاتی انجام نمی دهیم بلکه نگاه ما تجاری سازی و برندسازی گیاهان دارویی سیستان است که در این مورد 3 گیاه در فاز اول مورد بررسی قرار خواهند گرفت و ان شاءلله در فازهای بعدی تلاش ما بر استقرار کارخانه فرآوری محصولات دارویی ست تا به این طریق جهاد دانشگاهی بتواند نقش تاریخی خود در توسعه منطقه را ایفا نماید.

‌کشته گر گفت: جهاد دانشگاهی در شهرستان زابل مجموعه ی نوپایی است که نیازمند همراهی و همکاری دستگاه‌های مختلف و مسئولین و مردم است تا بتواند ظرفیت‌های بزرگ جهاد دانشگاهی را برای توسعه منطقه به کار گیرد.