پیام «محمد خزاعی» به چهلمین جشنواره فیلم فجر

رئیس سازمان سینمایی در پیامی به چهلمین جشنواره فیلم فجر تأکید کرد: سینمای ایران در «گام دوم انقلاب» نیازمند همدلی و اندیشه‌ورزی همه خانواده سینماست؛ تا ضمن فهم ضرورت‌‌ها و آسیب‌های این عرصه به نگاه مبتنی بر «قانون‌گرایی»، «استانداردسازی» و «عدالت‌محوری» بیش از پیش تکیه دهد.

به گزارش مرور نیوز، پیام «محمد خزاعی» معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی به چهلمین جشنواره فیلم فجر منتشر شد.

متن پیام رئیس سازمان سینمایی برای جشنواره فیلم فجر به شرح زیر است:

به نام خدا

در دوران جدید، سینما به عنوان هنر حقیقت‌جو و خیال‌انگیز و یکی از مهم ترین مظاهر زندگی اجتماعی سهم مهمی در فرهنگ سازی، امیدآفرینی، آگاهی بخشی برای جامعه دارد و در این راستا، رویداد بزرگ  «جشنواره فیلم فجر» به مثابه میعادگاه مبارک و نمایشگاه دستاورد‌های یکساله سینماگران در آینه افکار عمومی مسیر استعلای فرهنگ ایرانی_اسلامی را در  بستر سینما به نمایش بگذارد.

بدون تردید، سینمای ایران در «گام دوم انقلاب» نیازمند همدلی و اندیشه‌ورزی همه خانواده سینماست؛ تا ضمن فهم ضرورت‌‌ها و آسیب‌های این عرصه به نگاه مبتنی بر «قانون‌گرایی»، «استانداردسازی» و «عدالت‌محوری» بیش از پیش تکیه دهد. و در این گام، در آغاز دهه پنجم جشنواره فجر به تغییر و تحول در ساختارها نیاز داریم تا برای آن افق‌های تازه‌ای را ترسیم و به‌سوی آن حرکت کنیم.

بی گمان، انگاره‌های فریبنده، گاه این سینما را از رسالت راستینش دور می‌کنند. سینمایی که در آن چرخه تولید و پخش آثار بر محور عدالت فرهنگی نچرخد و فیلم‌ها با خواست جامعه، مطالبات مردم و منافع ملی همسو نباشد، نمی‌تواند سینمای ایده‌آل و انقلابی تلقی شود.

پس  به تاسی از رهنموده رهبری معظم انقلاب با رویکرد «بازسازی انقلابی» ساختارها، تحول زیرساخت‌ها و ارتقاء فناوری‌های جدید در عرصه هنر، مسیر را برای رشد خلاقیت ها بگشاییم و به رشد و اعتلای سینما در چارچوب «منافع ملی»، «دیپلماسی فرهنگی» و «عدالت اجتماعی» بیندیشیم.

جشنواره «فیلم فجر» جلوه گاه خلاقیت‌ها، رهیافت‌ها و دریافت‌های یک‌ساله سینما و بستری برای آسیب‌شناسی، ظرفیت‌شناسی و نیازسنجی است.

اقبال عمومی مخاطبان سینما و شور و اشتیاق اقشار جامعه در آستانه جشنواره؛ سرمایه بی بدیلی برای سینماگران، مدیران و تصمیم گیران کلان حوزه فرهنگی کشوراست تا فارغ از روزمرگی‌ها و حواشی زودگذر، به بهره گیری هر چه بیشتر از ظرفیت‌های این رسانه در جهت پیشرفت و توسعه پایدار جامعه و بازنمایی و حل گره‌های کور بسان تعریف حضرت امام خمینی(ره) در ساحت هنر برتر، استفاده نمایند.

امید است چهلمین جشنواره فیلم فجر که چتر آن با موهبت نگاه عدالت فرهنگی بر فراز ایران و تمامی استان ها و مناطق کشور برافراشته شده با راهبرد «امیدآفرینی»، «اخلاق گرایی» و «آگاهی‌بخشی» ضمن اهتمام مضاعف به رعایت نکات بهداشتی و مصوبه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا به درخشندگی و پویایی هر چه بیشتر فرهنگ ایرانی- اسلامی در چشم جهانیان بیانجامد.