به گزارش مرور نیوز، سید عباس صالحی وزیر ارشاد در چهل و هفتمین جلسه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی، ترویجی و قرآنی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد با اشاره به فعالیتهای سی و پنجمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم گفت: سازمان اوقاف و امور خیریه اقدامات مناسب و روند رو به تکاملی در این دوره از برگزاری مسابقات داشته است که جای تقدیر دارد.
وی افزود: این مسابقات که سابقه سی و پنج ساله دارد یکی از نقطههای عطف و ارتباطی ما با جهان اسلام به شمار میآید، بنابراین از اهمیت زیادی برخوردار است.
صالحی در ادامه با تاکید به برخی ملزومات در برگزاری این مسابقات ادامه داد: علاوه بر برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم که از سوی ایران برگزار میشود، کشورهای دیگری نیز هستند که چنین مسابقاتی در سطح بین المللی برگزار میکنند؛ بنابراین مقایسه شاخصی با این مسابقات ضروری است. بر اساس این شاخصها میتوان به نقاط قوت و ضعف اقدامات خود در این زمینه پی برد و به تقویت آنها پرداخت.
وی تاکید کرد: باید به گونهای عمل کرد که ایران اسلامی در این زمینه به عنوان مرکز، مرجع و پایگاه قرآنی در جهان اسلام مطرح شود، ولی دست یابی به این امر منوط به قابل ارجاع و مستند بودن است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ضرورت افکار سنجی در انجام فعالیتها از جمله برگزاری مسابقات بین المللی قرآن کریم ادامه داد: افکار سنجی به بهره برداری از چگونگی رضایت مخاطبان و موثران هر حوزه و برنامه کمک میکند. بر اساس هر افکار سنجی باید به جمع بندی نقاط قوت و ضعف و اولویتهای مربوطه پرداخت.
وی در عین حال تصریح کرد: افکار سنجیها نباید به برنامه تکراری و بدون هیچ گونه خروجی سازمان و نهاد منجر شود، بلکه تبدیل نتایج آن به برنامههای عملیاتی از ضروریات است.
صالحی در بخش دیگری از سخنان خود بر بازپروری برنامهها تاکید کرد و گفت: برگزاری هر برنامه و جشنواره یک سرمایه محتوایی محسوب میشود و باید آن را در فضای حقیقی و مجازی تکثیر کرد.
وی همچنین با اشاره به اهداف کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی، ترویجی و قرآنی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامیافزود: بهره بردن از فکر و ظرفیتهای اعضای کمیسیون و سازمانها و نهادهای مرتبط یکی دیگر از اهداف این کمیسیون است که در عملیاتی کردن آن باید اهتمام داشته باشیم.
در ابتدای این جلسه عبدالهادی فقهی زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به مجموعه فعالیتهای این کمیسیون گفت: این کمیسیون دارای ٤ کارگروه قرآن و فعالیتهای بین المللی، قرآن و هنر، کارگروه قرآن و رسانه و کارگروه قرآن، نشر و تبلیغات است.
در بخش دیگری از این جلسه حجت الاسلام والمسلمین حسینی نماینده سازمان اوقاف و امور خیریه گزارشی از مجموعه فعالیت ها، اقدامات و روند چگونگی برگزاری سی و پنجمین مسابقات بیت المللی قرآن کریم ارائه داد.
در این جلسه همچنین بر اساس تصویب اکثریت اعضای کمیسیون مقرر شد ریاست کارگروه قرآن، نشر و تبلیغات را محسن جوادی معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عهده دار شود.
همچنین در این جلسه احکام اعضای کارگروههای تخصصی کمیسیون فعالیتهای تبلیغی تروجی و قرآنی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به آنها اعطا شد.