به گزارش مرور نیوز، اجرای این مراسم را سید عباس سجادی برعهده دارد و در آن، افرادی همچون خانواده استاد جمشید مشایخی ، سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی،حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی، علی نصیریان، بهمن فرمان ارا، همایون اسعدیان، منوچهر شاهسواری، علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی، مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سازمان سینمایی ، قطب الدین صادقی، اصغر همت، علی دهکردی، نادر طریقت، فرشته طائرپور، ایرج راد، احترام برومند، داریوش فرهنگ، لاله اسکندری، علی مرادخانی، رضا بنفشه خواه ، رضا ناجی در مقابل تالار وحدت برای آخرین وداع با کمالالملک سینمای ایران حاضر بودند.
در ابتدای مراسم، شهرام گیل آبادی مدیرعامل خانه تئاتر گفت: ضایعه فقدان عشق و محبت به مردم برای خانواده تیاتر جبران ناپذیر است. آخرین توصیه استاد مشایخی این بود که در زمانه سخت هنرمندان باید یار و یاور مردم باشند. خانه تیاتر ضمن ارج نهادن به زحمات استاد مشایخی قول می دهد که زبان حق مردم باشد.
وی ادامه داد: آغاز بهار با یک سیل دهشتناک و کوچ جمشید مشایخی همراه بود.خانه تیاتر بر خود واجب می داند فرامین این استاد را آویزه گوش خود کند.
در ادامه ایرج راد گفت: عزیزان ارزشمندی که سال ها به فرهنگ کشور عاشقانه خدمت کردند از میان ما یکی یکی می روند و آن هم رفت. آنها همه وجودشان را برای مردم می گذارند و جمشید مشایخی عاشق مردم بود.
خیابان ج به نام استاد مشایخی نامگذاری خواهد شد
وی ادامه داد: او می گفت من عاشق ایران هستم و به خاطر فرهنگ و مردم، زندگی خود را 60 سال بی وقفه وقف هنر کرد. امروز همه با عشق ابنجا حضور داریم برای لحظاتی که با کارهای نمایشی اش عشق به مردم می داد. باید در شهر مکان هایی را به نام این بزرگان نامگذاری شود گرچه سالن های تیاتر به نام این عزیزان نامگذاری شده اما چرا اینکار در سینما انجام نمی شود. قرار است با همکاری شورای شهر خیابان ج بنام او نامگذاری شود.
پس از آن منوچهر شاهسواری مدیرعامل خانه سینما پشت تریبون قرار گرفت و گفت: من سپاسگذار همه افرادی هستم که در طول بیماری وی از او نگهداری کردند.جمشید مشایخی از انان بود که نون به نرخ روز نخورد بلکه خون جگر خورد. خون به جگری که برای فرهنگ و هنر بود. چیزی ندارم بگویم جز تسلیت به خانواده اش. وی ادامه داد: ما ریزه خوار افرادی همچون جمشید مشایخی هستیم. او با گیسوی هنر خود ماه را به زمین کشید.