رییس سازمان بازرسی کل کشور با تأکید بر لزوم تحقق هر چه سریعتر دولت الکترونیک در همه دستگاههای اجرایی گفت: ایجاد دولت الکترونیک زمینهساز تحقق نظارت الکترونیک است هم برای نظارتهای درون دستگاهی مدیران بر زیرمجموعه خود و هم برای دستگاههای نظارتی.
به گزارش مرور نیوز و به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی کل کشور، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز دوشنبه ۲ دی به همراه تعدادی از معاونین خود با حضور در سازمان بازرسی کل کشور با حجتالاسلاموالمسلمین حسن درویشیان دیدار و گفتوگو کرد.
حجتالاسلام درویشیان در این دیدار ضمن خیرمقدم به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وظایف این وزارتخانه را حساس، اثرگذار و حائز اهمیت خواند و اظهار داشت: همانگونه که مقام معظم رهبری میفرمایند، فرهنگ از حوزههای مظلوم کشور است و همه باید برای توجه همگانی به این حوزه تلاش کنند.
وی نگاه سازمان بازرسی به مقوله نظارت و بازرسی را کمک به دستگاههای اجرایی برای بهتر اجرا کردن وظایف آنها و امور محوله عنوان کرد و نظارت را وظیفه همگانی دانست و با تأکید بر لزوم نظارتپذیری بیشتر دستگاههای اجرایی اظهار داشت: سازمان بازرسی کل کشور یک دستگاه کارشناسی و بدون نگاه سیاسی است که بدون هیچ چشمداشتی نظر کارشناسی خود را در موضوعات مختلف بهمنظور حُسن انجام امور و اجرای صحیح قوانین ارائه میکند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور تصریح کرد: بازرسیهای این سازمان نهتنها بههیچوجه در انجام کار دستگاهها و سازمانها، خلل و توقفی ایجاد نمیکند، بلکه با نظارت بر اجرای بهینه وظایف به دنبال تسریع در انجام امور هستیم.
درویشیان با تأکید بر لزوم تحقق هر چه سریعتر دولت الکترونیک در همه دستگاههای اجرایی افزود: ایجاد دولت الکترونیک زمینهساز تحقق نظارت الکترونیک است هم برای نظارتهای درون دستگاهی مدیران بر زیرمجموعه خود و هم برای دستگاههای نظارتی. رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه با اشاره به برخی از رویکردهای جدید این سازمان و دستگاه قضائی تأکید کرد: ما در امر مبارزه با فساد نسبت به هیچ سطحی از فساد و هیچ شخص فاسدی مسامحه نخواهیم کرد.
درویشیان با انتقاد از اجرایی نشدن سیاستهای کلی نظام اداری ابلاغشده از سوی رهبر معظم انقلاب پس از گذشت چند سال، اظهار داشت: هنوز اتفاق جدی و ملموسی در این زمینه رخ نداده درحالیکه اگر به این مهم توجه میشد، بسیاری از مشکلات ساختاری دستگاهها مرتفع میگردید. وی ادامه داد: در همین راستا یکی از رویکردهای جدید ما در راستای کمک به دستگاهها، شناسایی و آسیبشناسی مشکلات ساختاری آنهاست.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به مأموریت سازمان بازرسی کل کشور در خصوص بررسی عملکرد ۲۶ دستگاه فرهنگی در حوزه سند عفاف و حجاب گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یکی از دستگاههای اصلی مورد خطاب در این سند است و بازرسان ما در حال بررسی این موضوع هستند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور بر ساماندهی اختصاص ارز برای واردات کاغذ و نظارت بر تخصیص کاغذ به حوزه نشر و مطبوعات تأکید کرد و گفت: تیراژ برخی مطبوعات به میزانی که چاپ میشود بعضاً مشتری ندارد که البته فضای مجازی نیز در این موضوع تأثیرگذار بوده است لذا نیاز است در این خصوص اقدامات لازم را انجام دهید.
درویشیان همچنین بر تدوین سندهای بالادستی در حوزههای مختلف فرهنگی و هنری همچون قرآن و عترت، مطبوعات، نشر، نمایش، موسیقی و سینما و تهیه برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت برای اجرای این سندها تأکید کرد.
در ابتدای این دیدار نیز سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن ارائه گزارشی جامع از حوزههای متنوع اقدامات این وزارتخانه و مشکلات آن اظهار داشت: از سال ۱۳۷۰ ساختار این وزارتخانه تغییری نداشته، درحالیکه فعالیتهای ما نسبت به همان سالها افزایش چند برابری داشته است که این مشکل ساختاری باعث ضعف در عملکرد میشود.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد گزارشهای سازمان بازرسی در پنج سال اخیر در خصوص وزارت ارشاد به نتایج خوبی رسیده، گفت: سازمان بازرسی کمکحال خوبی برای ما بوده و باعث شده در بسیاری از امور کارهای ما بهتر پیش برود و نگاه نظارتی سازمان یک نگاه همراه و همدل بوده که به دنبال مچگیری نیست.
صالحی با بیان اینکه دستورالعملی در حوزه شفافیت صادر کردیم، اظهار داشت: به دنبال این بوده و هستیم که مدیریت عملکرد را تقویت کنیم تا این شفافیت مستمر شود و امیدوارم با کمک شما و همکارانتان بتوانیم بهتر به وظایف خود عمل کنیم.