شهردار تهران در مورد هزینه ساخت شتاب نگارهها گفت: هزینههایشان زیاد نیست اما بخشی از آنها خارجی هستند که تلاش میشود از طریق کمک استارتاپها نیازمان را به خارج رفع کنیم.
به گزارش مرور نیوز، پیروز حناچی ، شهردار تهران صبح امروز شنبه ۷ دی در حاشیه افتتاح و بهره برداری از سه پروژه مدیریت بحران در پایتخت با بیان این که وقوع دو حادثه سیل و زلزله در تهران محتمل است، اظهار کرد: بر همین اساس افزایش شتاب نگارههای زلزله به بیش از 30 شتاب نگار را با همکاری مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی در دستور کار قرار دادیم و همچنین دستگاههای شتاب نگار هشدار سریع سیل را به 10 دستگاه ارتقاء دادهایم تا در مسیر رود درهها نصب شود که وظیفه آنها ارائه آلارم موقع هشدار است که با همکاری سازمان هواشناسی این نگارندههای سیل نصب شد.
شهردار تهران در پاسخ به این سوال که اطلاعات این نگارندهها تا چه میزان در برنامه ریزیها استفاده میشود، گفت: مطالعات علمی نشان داده تشخیص زلزله و این که چه زمانی با چه قدرتی در چه مکانی ایجاد میشود غیر ممکن است اما این نگارنده رفتارها گسلها را مطالعه کرده و لرزشهای تقریبی آنها را تعیین میکنند که میتوان براساس آن اقداماتی را انجام داد.
حناچی با بیان این که نقشه پهنههای گسلی تهیه شده و کاربریهای پر جمعیت و حساس که میتواند تلفات زیادی داشته باشد در پهنههای گسلی ساخته نمیشود، در مورد هزینه ساخت شتاب نگارهها گفت: هزینههایشان زیاد نیست اما بخشی از آنها خارجی هستند که تلاش میشود از طریق کمک استارتاپها نیازمان را به خارج رفع کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که دستگاههای مراکز معاینه فنی نیز خارجی است اظهار کرد: اگر تجهیزات استاندارد باشد و تست و استانداردهای معاینه فنی را پاس کند از آن استفاده میکنیم و معمولا با خروجی دود کار داریم که نباید آلاینده باشند.
وی در پاسخ به این سوال که چرا پایگاه مدیریت بحران را به استودیو تلویزیونی تبدیل کردید گفت: شبکه 5 قول داده که این استودیو را به برنامههای آموزشی مدیریت بحران تبدیل خواهد کرد و ما نیز این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.