رئیس بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر (عج) ناجا گفت: به فضل و یاری خداوند متعال با اخذ تاییدیه نهایی از نهادهای علمی به زودی کار تولید ۱۰ هزار کیت تشخیص کرونا را در بیمارستان آغاز خواهیم کرد.
به گزارش مرور نیوز، سرهنگ آیت الله عبادی، رئیس بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر (عج) ناجا گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور، متخصصان و کارشناسان علوم آزمایشگاهی بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر (عج) همزمان با تلاشهای خستگی ناپذیر پزشکان و پرستاران در خدمت رسانی به بیماران، امکان طراحی و ساخت کیتهای تشخیص بیماری کرونا در این مرکز درمانی را مورد بررسی قرار دادند.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر (عج) ناجا ادامه داد: هزینه بالای تأمین کیتهای تشخیص کرونا از یک سو و طولانی شدن فرآیند تشخیص با ارسال نمونهها به آزمایشگاههای مرجع، نخبگان و متخصصان آزمایشگاهی بیمارستان را برآن داشت تا با تکیه بر دانش بیوانفورماتیک، ژنتیک و امکانات موجود ضمن آماده سازی بسترهای آزمایشگاهی، تلاش برای طراحی کیتهای تشخیص کرونا تا خودکفایی در ساخت این کیتها را آغاز کنند.
وی با اشاره به موفقیت متخصصان این مرکز درمانی در طراحی کیت تشخیص ویروس کرونا خاطر نشان کرد: این کیت بر اساس دو پروب فلوروسنس و ۴ پرایمر به روش ریل تایم Pcr طراحی شده و عملکرد موفق و دقت بالای این نمونه کیت در آزمایشگاه ژنتیک بیمارستان و ستاد تحقیقات دفاعی وزارت دفاع مورد تأیید قرار گرفته است.
عبادی، صرفه جویی در هزینهها، تسریع روند جوابدهی آزمایشها و تسهیل روند درمان را از جمله امتیازهای خودکفایی در تولید کیتهای آزمایشگاهی عنوان کرد و افزود: به فضل و یاری خداوند متعال با اخذ تاییدیه نهایی از نهادهای علمی به زودی کار تولید ۱۰ هزار کیت تشخیص کرونا را در بیمارستان آغاز خواهیم کرد.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی ولی عصر (عج) ناجا در همین راستا ضمن ارج نهادن به زحمات و تلاشهای شبانه روزی کارکنان بیمارستان در این روزهای سخت، به طور ویژه از اهتمام و کار جهادی اعضای تیم طراحی کیت تشخیص کرونا، محمد پنجی مهندس ژنتیک، سرهنگ زهره پناهی دکترای علوم آزمایشگاهی، مصطفی شیرزادیان کارشناس علوم آزمایشگاهی و علی گریزان کارشناس ارشد بیوتکنولوژی تقدیر کرد.