تخطی برخی مدارس غیر دولتی در بحران کرونا و آموزش مجازی

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران از تخطی برخی مدارس غیر دولتی در بحران کرونا و آموزش مجازی خبر داد و بیان کرد برخی مدارس وارد رقابت شده‌اند و دانش‌آموزان را از ساعت یک ربع به هشت تا 14:30 یا 15 در کلاس های مجازی نگه می دارند و همچنین کلاس‌های فوق برنامه و کتاب‌های غیر درسی را در این برنامه‌ها قرار می‌دهند.

به گزارش مرور نیوز، عبدالرضا فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در پیام تصویری خطاب به مدارس خاص و غیردولتی اظهار کرد: متأسفانه مشاهده شده است که در طول ایام گذشته برخلاف دستورالعمل ارسالی که برای نحوه اداره مدارس و زمان کلاس‌های درس ارسال شد، برخی مدارس تخطی کرده‌اند و دقیقا برنامه هفتگی حضوری دانش آموزان را در فضای مجازی دنبال می‌کنند.

وی با بیان اینکه حداکثر تدریس کلاس در آموزش مجازی یا آموزش در زمان بحران برای متوسطه اول و دوم ۳۵ دقیقه و برای دوره ابتدایی ۲۵ دقیقه است، افزود: متأسفانه بعضی مدارس و به ویژه مدارس غیردولتی به نوعی وارد رقابت شده‌اند و دانش‌آموزان را از ساعت یک ربع به هشت تا 14:30 یا 15 در کلاس های مجازی نگه می دارند و همچنین کلاس‌های فوق برنامه و کتاب‌های غیر درسی را در این برنامه‌ها قرار می‌دهند.

فولادوند تصریح کرد: دستورالعمل ساعت آموزش در کلاس‌های مجازی به شماره ۱۱۸۶۴۲/۷ در تاریخ ۲۷ مهر امسال به مدارس ابلاغ شده است و باید مدارس بر اساس این دستورالعمل، زمان مجاز را رعایت کنند؛ همچنین کتب غیر درسی به هیچ عنوان نباید در این برنامه تدریس شود و تأکید بر روی برنامه درس ملی است.

فولادوند به مدارس غیر دولتی و خاص هشدار داد و افزود: مواظب سلامت دانش آموزان باشید چرا که دانش‌آموزان مدت مدیدی اینگونه باید آموزش ببینند و این سبک آموزش، دانش آموزان را دچار مشکل بینایی و جسمی می‌کند. باید سلامت دانش‌آموز در اولویت باشد و زمان مقرر رعایت شود.

وی اضافه کرد: خواهش می‌کنم مؤسسان مدارس غیر دولتی، سلامتی دانش‌آموزان را مد نظر قرار دهند. برنامه برای ورزش صبحگاهی و برای تحرک و شادابی دانش‌آموزان داشته باشند و صرفا از طریق شبکه «شاد» ارتباط با دانش آموزان داشته داشته باشند و اصل تأکید ما بر استفاده از شبکه شاد است.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران اضافه کرد: این مطالبی که عرض کردم خواسته خانواده‌هاست چراکه دانش ‌آموزان و خانواده‌ها از آموزش مداوم و طولانی در شبکه مجازی خسته شده‌اند. تاکید ما این است که از محتوای درست و غنی آموزشی شبکه شاد استفاده شود و دانش‌آموزان را بعد از تدریس به تماشای تکرار مباحث که در برنامه آموزشی تلویزیون ترتیب داده شده، ارجاع دهید و به مباحث سلامت دانش‌آموزان بپردازید.