وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: تلاش ما این است برنامههای درسی و سرفصلها توانمندیها را بیش از پیش تقویت کند، اما یک راه میانبری هم وجود دارد و آن ظرفیتی است که تشکلهای انجمن اسلامی دانشآموزی برای تقویت توانمندیها به وجود آوردند.
به گزارش مرور نیوز، نهمین دوره نمایشگاههای دانشآموزی مدرسه انقلاب با محوریت گفتمان ایران قوی ناظر به گام دوم انقلاب امروز با حضور وزیر آموزش و پرورش و حجتالاسلام حاجیعلیاکبری، نماینده، ولی فقیه در اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان در مجموعه سرچشمه برگزار شد.
وزیر آموزش و پرورش در این مراسم اظهار کرد: انسان در میان موجودات از حیث توانایی بالقوه از ناتوان ترین موجودات است که باید در طی دوران برای زندگی بهتر به کسب مهارت بپردازد.
وی گفت: مسئولیت نظام تعلیم و تربیت افزایش توانمندی انسانهاست، اما این توانمندیها تحت تاثیر تحولات تغییر پیدا میکند. برخی توسعه را اینگونه تعریف میکنند که ملت در مقابل شرایط متفاوت و تکانهها و فشارها، پایداری و ایستادگی داشته باشد. در جریان انقلاب اسلامی این توانایی حاصل شد و درک آن توسعه پیدا کرد و نیز عرصه ارائه این تواناییها فراهم شد.
محسن حاجی میرزایی بیان کرد: انقلاب در جمهوری اسلامی به یکباره دانشآموزان را از پشت نیمکت مدارس به صحنه گردان جامعه تبدیل کرد، البته دستاوردهای انقلاب در عرصههای مختلف قابل توجه است اما نسل را با حیطههایی آشنا کرد که به بالندگی نسل نو منجر شد. لذا با کمک این پایداری، دانش آموزان از پشت نیمکتهای مدارس صحنهگردان انقلاب اسلامی شدند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: مفهوم پایداری و ایستادگی از حیث اینکه نسل جدید را با مفاهیم و عرصههایی آشنا و به آن وارد کرد که کمتر در گذشته به آنها توجه میشد و اینها به افزایش توانمندی نسل آینده کمک میکرد. اینکه در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری بیش از ۴۰ بار بر جوانان تاکید کردهاند، نشان میدهد این قشر در تعمیق هویت ایرانی اسلامی تعیینکننده هستند.
وی افزود: دانشآموزان ما با توجه به این ویژگیها و اهتمام به توانمندیها میتوانند نقشآفرینان موثری باشند، وقتی فهم جامعه از آینده و دنیا و مناسبات حاکم بر دنیا تغییر میکند به تبع توانمندیهای دیگری ضرورت پیدا میکند. تلاش ما این است برنامههای درسی و سرفصلها توانمندیها را بیش از پیش تقویت کند، اما یک راه میانبری هم وجود دارد و آن ظرفیتی است که تشکلهای انجمن اسلامی دانشآموزی برای تقویت توانمندیها به وجود آوردند.