کارگاههای آموزشی روزنامهنگاری پیشگیری در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه برای دومین سال متوالی برگزار شد.
به گزارش مرور نیوز، دبیر شورای ارتقای آگاهیهای عمومی، اطلاعرسانی و افکارسنجی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به ضرورت ترویج فرهنگ پیشگیری گفت: رسانه ها همکاران اصلی ما در فرهنگ سازی برای کاهش آسیب های اجتماعی به شمار می آیند و این کارگاه ها از جمله بسترهای مناسب انتقال رویکردهای سازنده پیشگیرانه هستند.
جعفری افزایش حساسیت خبرنگاران به مسائل پیشگیرانه و مجهز شدن آنها به تکینیک های رسانه ای برای کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی را از جمله وظایف معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دانست و افزود: امسال برای دومین بار «دبیرخانه شورای ارتقای آگاهیهای عمومی، اطلاع رسانی و افکار سنجی» معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه با همکاری «موسسه آموزش عالی، علمی کاربردی فرهنگ و هنر»، کارگاه روزنامه نگاری پیشگیری از آسیبها و جرایم را برگزار کرد.
روزنامهنگاری در فضای مجازی، چگونگی مواجه و انعکاس اخبار حوادث و آسیبهای اجتماعی، اکوسیستم روزنامه نگاری پیشگیری، هدایت و جهتدهی به افکار عمومی، روانشناسی اخبار حوادث و بازتاب رسانهای جرم از جمله محورهای موضوعی بود که در این کارگاه ها بررسی شد.
دکتر نصرالهی، دکتر بنی هاشمی، دکتر افتاد، دکتر بختیاری و حمید حامدی از مدرسان این دوره آموزشی بودند.
در حاشیه یکی از کارگاههای آموزشی نیز محمد بلوری پدر حادثه نویسی مطبوعات نیز حضور داشت و با بیان تجربیات خود، به ضرورت فرایند مداری در انعکاس اخبار پرداخت.
به گزارش دبیرخانه ارتقای آگاهیهای عمومی، اطلاع رسانی و افکار سنجی، به شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی، گواهی معتبر روزنامه نگاری پیشگیری اعطا خواهد شد.