علائم بروز بیماری میاستنی/ میاستنی مادرزادی ریشه ژنتیک دارد

فوق تخصص بیماری های نوروماسکولار گفت: این بیماری با ضعف عضلانی، ضعف عضلات صورت، اختلال در بلع، اختلال عضلات و اندام‌ها و تنفس بروز می‌کند که اگر عضلات تنفسی درگیر شوند، فرد دچار اختلالات متعدد و بستری در آی سی یو خواهد شد.

به گزارش مرور نیوز، شهریار نفیسی، فوق تخصص بیماری های نوروماسکولار در کنگره میوپاتی در محل اتصال عصب و عضله گفت: این کنفرانس در 2 روز با محوریت بیماری‌های میاستنی و نیوپاتی به عنوان بیمارهای عضلانی و با تمرکز بر روی بیماری‌های نیوپاتی التهابی با حضور گروهی از پزشکان فرانسوی و داخلی در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

فوق تخصص بیماری های نوروماسکولار در کنگره میوپاتی اظهار داشت: در بیماری میاستنی و در روش‌های جدید درمانی،بیماران مقاوم را نیز تحت کنترل خود قرار داده‌ایم. درصد کمی از این بیماری‌ها با بحران شروع می‌شوند و اکثرا با تشخیص و درمان به موقع روند درمان را به خوبی طی می‌کنند.

وی افزود: کیفیت زندگی بیماری میاستنی گراویس با تاخیر در درمان شرایط خوبی نخواهد داشت، اما با تشخیص به موقع شاهد تسریع در درمان هستیم.

نفیسی اظهار داشت: این بیماری با ضعف عضلانی، ضعف عضلات صورت، اختلال در بلع، اختلال عضلات و اندام‌ها و تنفس بروز می‌کند که اگر عضلات تنفسی درگیر شوند، فرد دچار اختلالات متعدد و بستری در آی سی یو خواهد شد.

وی در ادامه صحبت‌هایش اضافه کرد: علت بیماری میاستنی به بیماری خود ایمنی بر می‌گردد و اختلال در تومور توموس یکی از علل شایع آن است.

فوق تخصص بیماری‌های نوروماسکولار در کنگره میوپاتی افزود: میاستنی مادرزادی ریشه ژنتیک دارد اما میاستنی گراویس که خود ایمنی است به ازدواج‌های فامیلی نسبت داده می‌شود.

وی افزود: شیوع میاستنی در کشور ما 10 در هزار بوده و در خانم‌ها 2 تا 2.5 برابر آقایان است.