رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در روند واکسیناسیون ، دانشجویان خوابگاهی و تحصیلات تکمیلی در اولویت تزریق قرار دارند.
به گزارش مرور نیوز، سید احمد معتمدی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: در تلاش هستیم تا هرچه زودتر تمامی دانشجویان دانشگاه را واکسینه کنیم تا بتوانیم زمینه حضور دانشجویان در دانشگاه را فراهم کنیم.
وی افزود: تمامی اساتید و کارمندان دانشگاه واکسینه شدند و این امر موجب شد تا برای بازگشایی دانشگاه آماده تر باشیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: بر اساس قولهایی که وزارت بهداشت داده است امیدواریم بتوانیم واکسیناسیون دانشجویان را نیز از نیمه شهریورماه آغاز کنیم .
دکتر معتمدی ادامه داد: در روند واکسیناسیون ، دانشجویان خوابگاهی و تحصیلات تکمیلی در اولویت تزریق قرار دارند.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با واکسیناسیون دانشجویان بتوانیم زمینه حضور دانشجویان در دانشگاه را فراهم کنیم البته به نحوی برنامه ریزی خواهد شد که تجمع در دانشگاه صورت نگیرد به طور مثال ممکن است اولویت حضور دانشجویان براساس سال تحصیلی و یا مقطع تحصیلی متفاوت باشد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در صورتی که وضعیت پیک کرونا بهتر شود می توانیم بستری فراهم کنیم تا دانشجویان جدید الورود بتوانند با دانشکده ها و اساتید خود به صورت حضوری آشنا شوند.
دکتر معتمدی در خصوص شرایط خوابگاهها در سال تحصیلی جدید عنوان کرد: اسکان در خوابگاههای دانشگاه نیز باید شناور شود و یک اتاق تنها به یک نفر اختصاص نیابد البته در جابجایی افراد ضدعفونی کردن خوابگاه ها به طور کامل انجام می شود.
وی با اشاره به رعایت سختگیرانه پروتکل ها در خوابگاه های دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: خوشبختانه باوجود شیوع کرونا، در خوابگاههای این دانشگاه با مشکل همه گیری مواجه نبودیم.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: درحال حاضر اولویت آموزش براساس فعالیت مجازی است اما برنامه داریم بتوانیم دروس عملی را در زمان هایی حضوری برگزار کنیم. در درجه اول سعی داریم آزمایشگاه ها، کارگاه ها و پروژه های مقاطع مختلف بخصوص دوره دکتری را برای دانشجویان حضوری برگزار کنیم اما اگر مجدد شاهد پیک کرونا باشیم تمام تصمیمات متاثر از آن خواهد شد.
دکتر معتمدی افزود: در دوران کرونا ۵۰۰ تا ۹۰۰ دانشجو در خوابگاههای این دانشگاه اسکان داشتند اگر شرایط بهتر شود تعداد بیشتری را اسکان خواهیم داد.
وی ادامه داد: در بحث توزیع غذا برای دانشجویان نیز بسیار دقت شد و غذاها به صورت بسته بندی برای دانشجویان سرو شد.
وی با بیان اینکه در سال ۹۹ جذب قراردادهای صنعتی دانشگاه ۴ برابر رشد داشته است، گفت: این امر نشان می دهد که حتی با وجود بیماری کرونا اما فعالیت های این دانشگاه متوقف نشده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر همچنین با اشاره به رشد نوآوری و فناوری در این دانشگاه افزود: در سال جاری مصوبه ایجاد پارک علم و فناوری دانشگاه را دریافت کردیم و براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی ردیف بودجه ای نیز برای این پارک تعیین شده است که به زودی و با آغاز سال تحصیلی این پارک فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. درحال حاضر جز چند دانشگاه مستقر در شهر تهران هستیم که دارای پارک علم و فناوری هستند.
دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه نیز با سرمایه گذاری بخش خصوصی و دانشگاه و حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی ایجاد شده است که این صندوق نیز فعالیت خود را از سال تحصیلی جدید آغاز خواهد کرد.
وی ادامه داد: درحال حاضر ۹ مرکز نوآوری و فناوری در دانشکده های دانشگاه راه اندازی شده است که درسال تحصیلی جدید این مراکز افزایش خواهند یافت.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر از راه اندازی برج شماره ۲ فناوری دانشگاه در آغاز سال تحصیلی خبرداد و گفت: با همکاری شهرداری منطقه ، دو طبقه این برج به شرکت های دانش بنیان فعال در امور شهری اختصاص خواهد یافت. همچنین یک طبقه از این برج نیز به صندوق پژوهش و فناوری و یک طبقه نیز به ابررایانه امیرکبیر(سیمرغ) اختصاص داده می شود.
دکتر معتمدی اظهار داشت: این دانشگاه به لحاظ شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها درمیان دانشگاه های کشور مقام نخست را با بیش از ۳۲۰ شرکت دانش بنیان و واحد فناور دارد.
وی تاکید کرد: قراردادهای صنعتی دانشگاه درنیمه اول سال جاری بسیار خوب بوده است و امیداوریم رکورد جدید در جذب قراردادهای صنعتی در سال جاری را داشته باشیم.