به گزارش مرور نیوز، علی زرافشان اظهار کرد: کتب درسی جدید به نوعی به مطالبه برنامه درسی ملی و سند تحول بنیادین پاسخ می دهد تا دانش آموز را برای زندگی در جامعه آماده کند.
وی ادامه داد: در کتاب سواد رسانهای مطالبی مطرح شده تا دانش آموز امروز علاوه بر زندگی در دنیای حقیقی بتواند وقت بیشتری را در دنیای مجازی بگذراند، لذا باید دانش آموز به سواد رسانهای مجهز باشد.
زرافشان افزود: کار سواد رسانه از دوره ابتدایی با درس تفکر و پژوهش آغاز شده و اکنون این درس به طور خاص در پایه دهم خود را نشان داده است یا درس محیط زیست که یکی از چالشهای جامعه نیز هست، مورد توجه ویژه قرار گرفته است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در بحث سلامت که جنبه پیشگیرانه دارد، برای افزایش آگاهی های بهداشتی دانش آموزان با صرف هزینه کمتر درمان، توجه خاصی صورت گرفته و کتب جدید التالیف با این موضوعات بسیار ضروری است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وی تصریح کرد: اخیرا یک همایش ملی سواد رسانهای برگزار شد که در آن کتاب سواد رسانهای مورد توجه جدی دست اندرکاران سواد رسانهای کشور قرار گرفت. قسمتی از برنامه این همایش نیز به بحث کتاب درسی سواد رسانه ای اختصاص یافت.