اعضای شورای شهر تهران در نودمین جلسه شورای شهر نسبت به اظهارات شهردار تهران واکنش نشان دادند.

 

به گزارش مرور نیوز، پس از سخنان علیرضا زاکانی شهردار تهران در نودمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران اعضای شورای شهر تهران سوالاتی را از وی پرسیدند.

مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران پس از ارائه کارنامه یک ساله علیرضا زاکانی شهردار تهران در صحن شورای شهر گفت: متأسفانه هنوز حقوق کارکنان شهرداری تهران اصلاح نشده است و این موضوع نیازمند پیگیری در هیئت دولت دارد.

وی ادامه داد: توصیه من این است که به مدیران خود بگویید که از نیروهای متخصص و کارآمدی که در سازمان در حال فعالیت هستند استفاده کنند و با آمدن بر سر کار نیروهای سابق را عزل نکنند.

چمران با اشاره به وضعیت ترمینال شرق بیان کرد: این ترمینال می‌تواند منجر به درآمدزایی در شهر شود و امکانات آن را می‌توان برای درآمد زایی در اختیار مردم قرار داد.

در ادامه مهدی اقراریان عضو شورای شهر تهران نیز گفت: در رابطه با طرح جامع شهر احساس نگرانی بسیاری داریم و خواهش من این است که تعهد شهرداری نسبت به این سند قانونی اعلام شود.

وی با اشاره به انتصابات کامل مدیران از داخل مجموعه شهرداری گفت تاکنون به نظر می‌رسد نگاه به بیرون بوده است اما سوال این است که آیا برای انتخاب مدیران بعدی قرار است از داخل شهرداری تهران نیروها انتخاب شوند.

عضو شورای شهر تهران گفت: ایجاد ایستگاه‌های میانی منجر به مشکلات زیست محیطی می‌شود باید چگونگی به کارگیری و ایجاد این ایستگاه‌ها مشخص شود.

در ادامه نرجس سلیمانی عضو شورای شهر تهران نیز با اشاره به اجرای طرح شنبه‌های امید و افتخار گفت: امیدواریم این برنامه‌ها بتواند منجر به ایجاد امید در شهروندان شود.

وی ادامه داد: سوال این است که چه تعداد از این شنبه‌ها قرار است منجر به ایجاد امید و چه مقدار قرار است منجر به افتخار آفرینی شود.

میثم مظفر دیگر عضو شورای شهر تهران پس از سخنان شهردار تهران گفت: قرار بود فوق‌العاده جذبی برای کارکنان شهرداری تهران ایجاد شود و سوال من این است که چه زمانی این فوق العاده برای پرسنل شهرداری تهران محقق خواهد شد.

وی ادامه داد: چندین مرتبه با شهردار تهران مکاتباتی انجام دادم اما جوابی از سوی شهردار به ما نرسید. سوال ما یک چیز دیگری است اما جواب چیز دیگری داده می‌شود.

مظفر با اشاره به بودجه شهرداری تهران گفت: تحقق ۴۰ درصدی بودجه شهرداری تهران را شاهد هستیم. بیست هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان از بودجه محقق شده که ۱۶ هزار میلیارد آن ثبت و ۴ هزار میلیارد دیگر محقق شده است.

جعفر تشکری هاشمی دیگر عضو شورای شهر تهران گفت: قرار بر این بود تا شهردار تهران اقدامات یک ساله خود و برنامه‌های آتی شهرداری را اعلام کند اما عمده صحبت‌های شهردار تهران گزارشات آتی بود.

وی ادامه داد: ما به دنبال این هستیم تا گزارش اتفاقات رخ داده را جویا شویم در بحث پروژه‌های عمرانی و زیرساختی متأسفانه پیشرفت قابل قبولی در مناطق رخ نداده است و پیشرفت پروژه‌های عمرانی و زیرساختی در برخی از مناطق صفر درصد بوده است.

تشکری هاشمی گفت: همچنین از شهرداری می‌خواهیم که بالای سر پروژه‌ها روزشمار نصب شود.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در بحث تأمین نقدینگی برای پروژه‌ها با مشکل مواجه هستیم گفت: تمامی اطلاعات از داخل شهرداری تهران اخذ شده است و در حوزه اتوبوسرانی در شروع دوره حدود ۲۵۰۰ اتوبوس فعال بود اما اکنون متوسط ناوگان ۱۹۰۰ دستگاه است و این به معنای سیر نزولی تعداد اتوبوس‌های تهران است.

تشکری هاشمی تصریح کرد: هنوز هیچ موضوعی محقق نشده است و همچنان در همان نقطه قبلی قرار داریم قرار بود سه هزار دستگاه تا پایان سال به شرکت واحد اضافه شود و امیدواریم این کار محقق شود.

وی تصریح کرد امیدواریم در شنبه‌ها اقدامات مناسب را مشاهده کنیم.

حبیب کاشانی عضو شورای شهر تهران نیز با اشاره به ساخت و ساز در تهران گفت: مردم مشکل ساخت و ساز دارند و به مشکل برخورده اند.

وی ادامه داد: همچنین برای تهاتر در مناطق و برای محاسبه طلب مشکلاتی میان پیمانکاران شهرداری ایجاد شده است.

مهدی پیرهادی عضو شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه مردم توقع زیادی از این دوره شهرداری دارند گفت: مردم نیازمند تحولاتی جدی هستند و آنچه در گزارشات ثبت شده حاکی از آن است که ۸ درصد پروژه‌های خدمات شهری پیشرفت فیزیکی داشته اند.

ناصر امانی عضو دیگر شورای شهر تهران نیز با اشاره به پروژه‌های شهرداری تهران گفت: هزاران پروژه ناتمام در شهر تهران وجود دارد.

وی ادامه داد: افتتاح به معنای بهره برداری است بهره‌برداری درباره پروژه‌های به اتمام رسیده است و با کلنگ زنی فرق دارد کلنگ‌زنی ایجاد امید نمی‌کند و بهره‌برداری منجر به ایجاد اعتماد می‌شود.