معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ماموران پلیس راهور تهران بزرگ روزانه ۴۰۰ کروکی ترسیم و تنظیم میکنند که قبل از آن آمار ترسیم کروکی کاغذی روزانه ۲۰۰ برگ بود.
به گزارش مرور نیوز، سرهنگ احسان مومنی؛ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ امروز اظهار کرد: از 13 آذر ماه امسال به صورت رسمی کروکیهای الکترونیکی در پلیس راهور تهران بزرگ با استفاده از تبلتهایی که در اختیار همکاران بنده قرار گرفت کار خود را آغاز کردند.
وی افزود: وقتی شهروندی با مرکز فوریتهای پلیسی 110 تماس میگیرد ، نزدیکترین مامور به محل حادثه اعزام میشود و خود این سیستم منظم باعث تسریع در کار حضور به موقع مامورین در محل میگردد.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: وقتی در محل حادثه افسر و کارشناس پلیس راهور ، علت حادثه را مشخص کرد کروکی را به جای آنکه در کاغذهایی که چندین سال در ان کروکیها را ترسیم میکردند از طریق تبلت و به صورت الکترونیکی این کار انجام میشود.
سرهنگ مومنی افزود: این کار و ترسیم کروکی خیلی زمان کمتری میبرد. در برگههای کاغذی میبایست تمام اطلاعات مانند نام و نام خانوادگی ، شماره وسیله نقلیه و ..... میبایست نوشته میشد ولی داخل این تبلتها با یک شماره کد ملی اطلاعات راننده مقصر و غیر مقصر به صورت بر خط برای کارشناس ما نشان داده میشود.
وی گفت: در این تبلتها اطلاعات وسیله نقلیه نیز نمایش داده میشود و افسر فقط کافیست اطلاعات وسیله نقلیه را ثبت و علت تصادف را ثبت نماید. خب معلوم است که در کار رسیم کروکی تسریع میگردد و نیازی نیست که کاغذی در این بین رد و بدل شود.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: پیامکی برای راننده غیر مقصر ارسال میشود و وی با همین پیامک به بیمه شخص ثالث مقصر در حادثه مراجعه میکند و بیمه مکلف هست که باشماره کد رهیگری که راننده غیر مقصر در اختیار دارد وارد سامانه خود شود و خدمات بیمه ای را به شخص غیر مقصر ارائه دهد.
وی گفت: در واقع شرکتهای بیمه به صورت بر خط با این سامانه و تبلتها در ارتباط هستند و سوابق را بررسی کرده و خسارت غیر مقصر را پرداخت میکنند.
سرهنگ مومنی بیان کرد: حسن خوبی که ترسیم الکترونیکی کروکیها دارند این است که از تصادفات صوری و صحنه سازیها مطلع و جلوگیری میشود. وقتی کروکی کاغذی بود برخی افراد شیاد و کلاه بردار کروکی کاغذی را دستکاری کرده و عددها و خسارتها را جابجا میکردند که در این کروکی دیگر این امکان وجود ندارد.
معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: وقتی اطلاعات فرد در سیستم وارد میشود به کارشناس ما اعلام میکند که این راننده چند بار تا به حال سابقه تصادف داشته و نمرات منفی او بررسی میشود و تمام سوابق فرد به افسر اعلام میشود و از تصادفات صوری ، جعل و کلاهبرداری جلوگیری میشود.
وی گفت: در حال حاضر برای دریافت خسارت تا سقف 30 میلیون تومان اصلا نیازی به کروکی نیست. از زمانی که کار با این تبلتها شروع شده همکاران بنده روزانه 400 کروکی ترسیم و تنظیم کرده اند که قبل از آن آمار ترسیم کروکی کاغذی روزانه 200 برگ بود.