رئیس پلیس فتای آذربایجان غربی گفت: در یکی از جدیدترین شگردهای مجرمانه ارسال ایمیلهای جعلی به این صورت عمل میشود که ابتدا هکر پس از شناسایی سوژه خود، از وی میخواهد که اطلاعات بانکی خود را به روز کنند.
به گزارش مرور نیوز، سرهنگ حسن کوره بلاغی، رئیس پلیس فتای آذربایجان غربی اظهار داشت: با توسعه مرزهای فضای مجازی و پیشرفت فناوریهای جدید و گستردگی این فضا، این نیاز احساس میشود که کاربران اینترنت نیز به تناسب پیشرفت تکنولوژی، دانش و اطلاعات فنی خود را بالا برده و گامی موثر در جهت افزایش ضریب امنیت خود و کاهش جرائم فضای سایبر برداشته باشند.
وی افزود: کلاهبرداران سایبری هر روزه با شیوههای جدید فریبکارانه ظاهر میشوند. آنها با استفاده از کمبود آگاهی و دانش ایمنی و امنیت کاربران در فضای مجازی بیشترین استفاده را برده و به اهداف مجرمانه خود میرسند.
این مقام انتظامی تصریح کرد: در یکی از جدیدترین شگردهای مجرمانه ارسال ایمیلهای جعلی به این صورت عمل میشود که ابتدا هکر پس از شناسایی سوژه خود، از وی میخواهد که اطلاعات بانکی خود را به روز کنند.
در این روش کلاهبردار با ایمیلی شبیه به نام یکی از بانکها که کاربر در آن حساب بانکی دارد ایمیلی به قربانی ارسال و از او خواسته میشود به لینک موجود در ایمیل مراجعه و اطلاعات بانکی خود را بروزرسانی کنند.
کوره بلاغی ادامه داد: در پروندههای جرائم سایبری متاسفانه افرادی هستند که فریب این کلاهبرداران را خورده و اطلاعات حساس بانکی خود اعم از رمز دوم، CVV2 و ... را در اختیار هکر قرار داده و مورد کلاهبرداری مالی قرار گرفته بودند.
وی اظهار داشت: در یکی دیگر از اقدامات مجرمانه کلاهبرداران پس از شناسایی طعمههای خود ایمیلی شبیه به یکی از ایمیلهای بستگان وی ایجاد یا در مواردی ایمیل بستگان قربانی را هک میکنند.
رئیس پلیس فتای آذربایجان غربی در خاتمه از تمامی کاربران خواست قبل ازهرگونه اقدام به پاسخگویی به این نوع ایمیلها حتماً به نکات زیر توجه کنند:
* از باز کردن ایمیلهای ناشناس و ضمیمههای آن خودداری کنند.
* ایمیلهایی که به صورت مکرر با آنها سرو کار دارید را در قسمت contact خود ذخیره کنید.
* ایمیلهای مالی و یا شماره حسابهایی که قرار است به آن مبلغ واریز کنید را به صورت تلفنی کنترل کنید.
* آدرس ایمیلها دریافتی را بصورت دقیق بررسی و استعلام کنید.