استقرار تیم های آتش نشان  در 162 نقطه مسیر راهپیمایی 22 بهمن

سخنگوی آتش‌نشانی تهران از استقرار تیم آتش نشان در 162 نقطه مسیر راهپیمایی 22 بهمن خبر داد و گفت: 381 آتش نشان در روز 22 بهمن ماه استقرار خواهند داشت.

سید جلال ملکی  در گفتگو با خبرنگار اجتماعی مرور نیوز درباره تمهیدات آتش‌نشانی تهران در روز 22 بهمن گفت: 123 ایستگاه آتش‌نشانی تهران  همچون سال های گذشته در آماده‌باش کامل به سر می‌برند، در 162 نقطه در طول مسیرهای مختلف منتهی به میدان آزادی آتش‌نشانان همراه با 86 دستگاه خودروی سبک و سنگین و 76 دستگاه موتورسیکلت سازمانی از ساعت چهار صبح 22 بهمن در مسیرهای درنظر گرفته شده تا پایان مراسم حضور خواهند داشت.

ملکی با بیان اینکه 381 آتش نشان در روز 22 بهمن ماه استقرار خواهند داشت، گفت: تمامی مدیران ارشد عملیات آتش‌نشانی با خودرو به صورت سیار در مسیر مشغول گشت‌زنی خواهند بود . همچنین تعداد زیادی از آتش‌نشانانی که در شیفت کاری نیستند به صورت خود جوش در این مراسم حضور خواهند داشت و با آرمانهای نظام تجدید بیعت خواهند کرد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی به هموطنان توصیه کرد تا مانند همیشه با نیروهای امدادی و آتش‌نشانان همکاری داشته باشند، در صورت بروز حادثه خونسردی خود را حفظ کنند، از محل حادثه فاصله بگیرند و مراتب را سریعاً به سامانه 125 یا آتش‌نشانان مستقر در مسیر اطلاع دهند.