باور نادرست، هزینههای گران و عدم پوشش بیمهها از خدمات توانبخشی باعث شده است که بیماران به جای آب درمانی از استخر استفاده کنند که به هیچ عنوان علمی و درست نیست.
به گزارش مرور نیوز، یکی از باورهای غلط مردم در زمینه بیماریهای اسکلتی و عضلانی این است که عنوان میکنند رفتن به استخر برای تقویت عضلات و اصلاح مشکلات اسکلتی آنان مفید است، کما اینکه اصل این مسئله تا حدودی درست است ولی به گفته کارشناسان فیزیوتراپی و طب فیزیکی؛ استفاده ار استخر به هیچ عنوان مساوی با آب درمانی برای بیماران نیست.
در این رابطه هاشمی - کارشناس فیزیوتراپی فعال در مرکز توانبخشی هلال احمر با تصددیق این مسئله که به هیچ وجه "استخر" مساوی با "آب درمانی" نیست، به تسنیم عنوان کرد: متاسفانه این باور نادرست مردم باعث شده است تا آنها از خدمات بسیار مفید آب درمانی محروم شوند.
وی با بیان اینکه در خدمات آب درمانی به بیمار روش حرکت در آب و فشار مناسب و صحیح به عضلات وارد میشود، بیان داشت: همچنین محلولهای مخصوصی نیز در روند آب درمانی در استخر مخصوص برای بیمار ریخته میشود، درحالیکه در استخرهای معمولی اصلاً بیمار تحت ارائه خدمات کارشناسان قرار نمیگیرد و آنطور که باید و شاید دردهای عضلانی و مشکلات اسکلتی آنان برطرف نمیشود.
این کارشناس فیزیوتراپی هلال احمر عنوان کرد: البته یکی دیگر از مشکلات بزرگ در عدم ارائه خدمات آب درمانی به بیماران و محرومیت آنان از این خدمت بسیار مناسب؛ عدم پوشش بیمه ای "آب درمانی" است.
وی خاطرنشان کرد: بطوریکه بیمهها اصلاً خدمت آب درمانی را به رسمیت نشمارده و هیچ حمایتی از بیماران نیازمند به خدمات توانبخشی نمیکنند، بنابراین هزینه هر جلسه آب درمانی بسیار بیشتر از رفتن به استخر خواهد شد و بیمار ترجیح میدهد در نهایت به جای استفاده از آب درمانی به استخر مراجعه کند.