معاون منابع انسانی شهرداری تهران با اشاره به اینکه از سال 1358 تا سال جاری باید دستورالعملهای بند «پ» ماده 2 قانون شهرداریها تدوین میشد تا شاهد ساماندهی در حوزه استخدامی باشیم، گفت: متاسفانه این امر انجام نشده و در حقیقت با یک غفلت 38 ساله مواجه بوده است.
به گزارش مرور نیوز، تشکری هاشمی در نشست خبری امروز دوشنبه خود با تاکید بر تدوین دستورالعملهای ماده 2 قانون شهرداری و ارسال آن به سازمان امور اداری و استخدامی کشور گفت: این دستورالعملها تدوین شده و به سازمان امور اداری و استخدامی ارسال شده است و حتما پس از تایید این دستورالعملها استخدام در شهرداری تهران بر اساس آن انجام خواهد شد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود درباره در اختیار گذاشتن تجربیات حمل و نقلی برای مدیریت شهری آینده گفت: حتما هر کجا که فرصت خدمتگزاری به شهروندان وجود داشته باشد این کار را انجام خواهم داد و تجربیات کسب شده در حوزه حمل و نقل را نیز در اختیار دیگران میگذارم. امیدوارم فرصت نگارش این تجربیات نیز ایجاد شود.
معاون منابع انسانی شهرداری تهران تصریح کرد: در طول مدتی که از معاونت حمل و نقل به معاونت منابع انسانی آمدهام ارتباط خود را به لحاظ علاقه شخصی با حوزه حمل و نقل و ترافیک قطع نکردم و امیدوارم بتوانم این تجربیات را در اختیار مدیریت شهری آینده نیز بگذارم.
وی درباره اقداماتی که در طول دوره تصدی در معاونت حمل و نقل انجام نشده و علاقمند به انجام آن بوده است گفت: بحث حمل و نقل پاک که شامل دوچرخه و موتورسیکلتهای برقی بود از مواردی بود که علاقمند بودم تکمیل کنم اما محقق نشد. بی تردید اگر موضوع دوچرخه در کلانشهر تهران ریشه میدواند وضعیت بسیار مطلوبتری را شاهد بودیم.
وی ادامه داد: در حوزه جایگزینی موتورسیکلتهای برقی نیز تلاش بسیاری انجام دادم؛ اما تصور میکنم حوزه صنعت خیلی به ما کمک نکرد.
وی تاکید کرد: خطوط بی آر تی نیز یکی از اقدامات شایسته در شهر تهران بود چرا که این خطوط فقط برای تردد اتوبوسها به کار گرفته نمیشود؛ بلکه برای آتش نشانی، آمبولانس و پلیس و همچنین کارهای امدادی ظرفیت بسیار مناسبی است که ایجاد شده است. البته هر آنچه که اتفاق افتاده است حاصل کار همه همکاران من است. امروز خوشبختانه شبکه ریلی که برای شهر تهران پیش بینی شده بود تکمیل شده است.
تشکری هاشمی درباره راهاندازی خطوط ال آر تی در تهران گفت: خیلی موافق ال آر تی نیستم؛ چرا که در مقایسه با مترو ظرفیت بسیار پایینتری دارد و در شرایط کنونی دادن ظرفیت به ال آر تی کار درستی نیست. در دولتهای نهم و دهم اصرار زیادی برای ساخت مونوریل در تهران وجود داشت که همین ظرفیت پایین مونوریل علت مخالفت ما با آن بود.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود در خصوص برگزاری آزمون و تبدیل 5000 نفر از پرسنل شهرداری تهران گفت: امروز در همه خانوادهها مسئله بیکاری به یک رنج تبدیل شده و علت آن نیز حوزه تولید در کشور است که با تنشهایی مواجه است. این امر در یک فرآیند طولانی به سبب وجود نگاه غلط به تولید ایجاد شده است. وجود بیکاری، نیروی انسانی جوان را که یک فرصت قلمداد میشود به تهدید تبدیل کرده است.
وی ادامه داد: در مقاطعی در شهرداری تهران افراد با قراردادهای یک ساله سالها مشغول به فعالیت بودند و حتی با همین روند بازنشسته میشدند. این امر علاوه بر نگرانی فرد و خانواده عدم تعلق را برای پرسنل به همراه داشت. به همین سبب برای اینکه یک کار قانونی و با ثبات انجام دهیم و همچنین مورد تایید همه سازمانهای ذیربط باشد تمام مجوزهای لازم را برای تبدیل وضعیت نیروها اخذ کردیم.
وی تاکید کرد: در این راستا با سازمان امور اداری و استخدامی کشور جلسات متعددی برگزار شد و با تشکیل شورای اداری رویههای قانونی را طی کردیم تا در آینده به این تبدیل وضعیتها خدشهای وارد نشود.
معاون شهردار تهران تاکید کرد: امروز از 5000 نفر حدود 4700 نفر به کارمند رسمی تبدیل شدند و در حال دریافت احکام خود هستند. مابقی نیروها نیز با طی روند قانونی این امر برایشان محقق خواهد شد. بی تردید با توجه به قانونی بودن این تبدیل وضعیتها در آینده نیز مشکلی پیش نخواهد آمد و نیروها نباید نگرانی در این زمینه داشته باشند. ما همچنین شرکتهای تامین نیرو را تجمیع کردیم تا از یک روند یکسان برای به کارگیری نیروها برخوردار باشند.