وزیر آموزش و پرورش گفت: حدود ۱۰ هزار دانش آموز در دوره ابتدایی به اسم و با کد ملی و آدرس آنها شناسایی شدهاند که تقریبا میتوان گفت بدون هیچ دلیلی به مدرسه نمی آیند و باید به سراغشان رفت.
به گزارش مرور نیوز، محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه هشتمین جلسه شورای هماهنگی بهبود و ارتقای شاخص های آموزشی و پرورشی مناطق محروم و کمتر توسعه یافته گفت: این شورا برای سازماندهی و برنامه ریزی در ارتقای آموزش و پرورش مناطق محروم با حضور دستگاهها تشکیل میشود و کاهش محرومیت و ارتقای عدالت آموزشی هدف آن است.
وی افزود: دستاوردهای خوبی را در این شوراها داشتیم و تقسیم کار ملی به نفع رفع محرومیت در حوزه آموزش و پرورش در مناطق محروم بدست آمده و امور محوله دنبال میشود.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه در جلسه اخیر نیز ضمن آنکه دستگاههای مختلف گزارش اقدامات خود را ارائه کردند و برخی موانعی که فراروی آنها بود را مورد اشاره قرار دادند که باید با همکاری سایر دستگاهها برطرف شود گفت: دستور جلسه نهم این شورا نیز مشخص و درباره آن تصمیم گیری و مقرر شد برای جلسه آینده تکالیفی که برای دستگاهها مشخص شده انجام شود و گزارشش را ارائه دهند.
بطحایی ادامه داد: جدیتی در دستگاههای مختلف برای رفع محرومیت آموزشی در چهار استان هدف که در صف اول محرومیت هستند وجود دارد و امید است در آیندهای نزدیک شاهد آن باشیم که استانهای سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و کرمان فاصله شان با میانگین های کشوری کاهش یافته باشد و گام جدی را بتوانیم در برابری و عدالت آموزشی برداریم.
وی درباره تعداد دانش آموزان واجب التعلیم بازمانده از تحصیل گفت: بر اساس بررسیهای انجام شده حدود ۱۴۰ هزار دانش آموز در دوره ابتدایی بازمانده از تحصیل داریم، اما علت بازماندگی آنها در بسیاری موارد با آماری که امروز ارائه شد مواردی چون معلولیت، ناتوانی، فقر و مشکلات فرهنگی است.
وی افزود: این بررسی ها نشان می دهد حدود ۱۰ هزار دانش آموز در دوره ابتدایی به اسم و با کد ملی و آدرس آنها شناسایی شدهاند که تقریبا میتوان گفت بدون هیچ دلیلی به مدرسه نمی آیند و باید به سراغشان رفت و با والدینشان مذاکره کرد و آنها را برای آمدن به مدرسه ترغیب و تشویق کرد.