زمینه جذب دانشجویان نخبه در شهرداری فراهم شد

در جریان بررسی ماده ۹ لایحه برنامه سوم شهرداری تهران با اضافه شدن تبصره الحاقی به ماده ۹ این لایحه، زمینه جذب دانشجویان نخبه در شهرداری فراهم شد.

به گزارش مرور نیوز، در جلسه شورای شهر تهران که به صورت فوق العاده برگزار شد، ادامه جزئیات لایحه برنامه سوم توسعه شهری تهران مورد بررسی قرار گرفت.

در جریان بررسی ماده ۹ این لایحه، محمود میرلوحی طرح پیشنهاد اضافه شدن یک تبصره الحاقی به این ماده گفت: پیشنهاد می‌دهم شهرداری تهران موظف شود با عقد تفاهم‌نامه با دانشگاه های برتر در چارچوب نظام نامه جذب نخبگان، زمینه جذب دانشجویان نخبه را فراهم آورد‌.

 این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه ما در شهرداری تهران با دو مشکل مازاد نیرو و نبود کیفیت در نیروی انسانی مواجه هستیم، اظهار داشت: کیفیت نیروی انسانی ما باید اصلاح شود و علاوه بر جذب نخبگان باید نسبت به جذب افرادی که رشته های مرتبط با مشاغل را دارند اقدام کنیم.

وی ادامه داد: آیا با وجود دانشگاه های برتر در کشور باید دانشگاه علمی کاربردی درست کنیم؟

در ادامه این جلسه، معاون منابع انسانی شهرداری تهران اظهار داشت: زمانی که شورای شهر پنجم شهرداری را تحویل گرفت تعداد پرسنل بالای ۶۸ هزار نفر بود اما اکنون به ۶۶ هزار و ۱۴۲ نفر رسیده است و این یعنی از شروع کار شورای شهر پنجم بیش از دو هزار نفر از تعداد پرسنل کاسته شده است.

 ابراهیم شیخ ادامه داد: بر اساس برنامه‌ریزی شورای شهر باید سالانه ۶ درصد از نیروهای فراتر از ساختار تشکیلاتی شهرداری کاسته شود. ما اکنون نزدیک ۱۰ هزار نفر نیروی مازاد داریم که باید سالانه ۶ درصد از تعداد آنها کاسته شود. همچنین بر اساس برنامه شورای شهر باید به ازای هر ۶ نفری که حذف می شوند، یک نفر جذب شود.

وی با اشاره به پیشنهاد محمود میرلوحی مبنی بر ایجاد فرصت برای جذب نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاه های برتر در شهرداری گفت: این موضوعات در اسناد قبلی تدوین شده و اکنون در مرحله اجراست. بنابراین شاید لزومی نداشته باشد در لایحه برنامه سوم توسعه شهری نیز در نظر گرفته شود.

 در بخش بعدی این جلسه پیشنهاد میرلوحی مبنی بر اضافه شدن تبصره الحاقی به ماده ۹ با ۱۱ موافق و ۷ مخالف به تصویب رسید.

همچنین ماده ۹ با برخی اصلاحات عبارتی و تایپی با ۱۸ موافق و بدون مخالف تصویب شد.

علاوه بر این در این جلسه مواد ۷، ۸، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۳، ۱۴ و ۱۵ نیز به تصویب رسیدند.