به گزارش مرور نیوز، چندی قبل زن جوانی به نام منصوره 29 ساله با حضور در اداره پلیس اظهار کرد: یک نفر ناشناس با هک و دسترسی به حسابهای کاربری و سایتهای ترجمهام به آدرس ایمیل شخصی اقدام به خارج کردن من از حساب کاربریام کرده و دیگر نمیتوانم از محتوای پژوهشیام استفاده کنم.
برپایه این گزارش با توجه به اینکه هکر اینترنتی بعد از دسترسی به حساب کاربری دختر جوان هیچ گونه درخواست مالی و دوستی مطرح نکرده است فرضیه یک انتقام گیری شخصی پیش روی ماموران قرار گرفت.
ماموران با اقدامات پلیسی توانستند مخفیگاه این هکر را که مردی 34 ساله به نام خسرو است را در بلوار فردوس شناسایی کنند و در ادامه با هماهنگی مقام قضایی اقدام به دستگیری متهم کردند.
متهم ابتدا خود را بیگناه میدانست اما وقتی در برابر دختر جوان قرار گرفت مشخص شد که منصوره و خسرو از مدتی قبل با هم دوست و در ارتباط بوده اما وقتی دچار اختلاف شدند و پسر جوان با توجه به اینکه در گذشته از ایمیل منصوره استفاده کرده و به حساب کاربری وی دسترسی داشته پس از اینکه با هم دچار اختلاف شدهاند برای انتقام گیری اقدام به تغییر رمز ورودی دختر جوان کرده و دسترسی وی را قطع کرده است.
سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اعلام خبر فوق افزود: حضور و تعامل کاربران مختلف با فرهنگها، تربیتها و آداب اجتماعی متفاوت، میطلبد یک سری قاعده برای حفظ حریم خصوصی و روابطی در چهارچوب، بنا شود تا افراد با رعایت آنها به حفظ و رعایت اخلاق دست بزنند اما متاسفانه امروزه به چشم میخورد، نبود تعهد اخلاقی در این فضا همراه با سوء استفاده از چنین محیطهایی برای دستیابی به مقاصد شخصی و کینه ورزی و در نتیجه زیر پا گذاشتن اخلاق است.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ خاطرنشان کرد: اگر فردی خودش را در چنین محیطهایی کنترل کند در حقیقت به طرف دیگر خود یعنی هزاران یا حتی میلیونها کاربر دیگر قاعده اخلاق را نشان داده است و در نتیجه داشتن دو مهارت خود کنترلی و خود مدیریتی باعث میشود اخلاق به عنوان یک اصل مدیریتی در تمامی شئون زندگی و در فضای مجازی رعایت شود.