رئیس پلیس راهور گفت: از سال ۸۵ تا به امروز تعداد خودروها ۱۵۳ درصد افزایش و ۱۰۳ درصد دارندگان گواهینامه افزایش داشته است.
به گزارش مرور نیوز، سردار سیدکمال هادیانفر رئیس پلیس راهور ناجا صبح امروز (10 مهر) در دوازدهمین نشست نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران با وابستگان نظامی و افسران رابط پلیس کشورهای خارجی مستقر در تهران گفت: بیش از ۵۵ مصدوم و معلول ناشی از تصادفات وجود دارد.
وی افزود: از سال ۸۵ تا به امروز تعداد خودروها ۱۵۳ درصد افزایش و ۱۰۳ درصد دارندگان گواهینامه افزایش داشته است.
سردار هادیان فر گفت: مأموریت پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا، برنامه ریزی و هدایت فعالیت های راهنمایی و رانندگی به منظور تأمین نظم امور و مرور و ارائه خدمات ترافیکی و همچنین اجرای مقررات راهنمایی و رانندگی حمل و نقل و امور توزین و حفظ حریم راه ها در سطح کشور با توجه به مقررات داخلی و بین المللی است.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: هر ساله برابر گزارش های جهانی who، ۱.۳ میلیون نفر جانباخته و حدود ۵۵ میلیون مصدوم و معلول در جهان داریم.
وی خاطرنشان کرد: کشور ایران حدود یک دهه است که دستاوردهای جدیدی در کاهش سوانح ترافیکی مرزبان را تجربه می کند.
سردار هادیان فر اظهار داشت: کاهش بیش از ۱۱ هزار کشته در یک دوره زمانی ۱۱ ساله، موفقیت چشمگیری است که در سایه اقدامات مداخله ای موثر صورت گرفته است.
رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به وضعیت گسترده مأموریت پلیس راهور در معابر درون شهری اظهار داشت: ایران دارای ۸۱۷ شهر و ۴۲۹ شهرستان که در مجموع ۱۲۴۷ شهرستان می شود، است. ۱۶۵ هزار و ۸۱۲ کیلومتر راه اصلی که معادل ۳۶ درصد کل راه ها می شود در ایران وجود دارد.
وی افزود: ۲۹۱ هزار و ۳۹۰ راه فرعی که معادل ۶۴ درصد از کل راه ها می شود نیز در ایران وجود دارد. همچنین طول معابر شهری در کشور ۴۵۷ هزار کیلومتر است.
سردار هادیان فر تصریح کرد: با توجه به افزایش سفر و تعداد خودرو و از طرفی تراکم شهرها به ویژه کلان شهرها و مراکز استان ها، کنترل و برقراری انضباط ترافیکی و ایمنی در معابر و تقاطع ها با روش های سنتی و استقرار پاس های پیاده امکان پذیر نیست.
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: کشورهایی که از این وضعیت سنتی عبور کرده و توانسته اند با استفاده از سیستم ها و روشهای نوین وضعیت انضباطی را ارتقاء دهند کشورهای موفق در کاهش جانباختگان ناشی از سوانح ترافیکی هستند.
وی افزود: پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا برای افزایش انضباط ترافیکی، طرح هایی را در دست اقدام دارد.
سردار هادیان فر با اشاره به هزینه های سوانح ترافیکی در دنیا، خاطرنشان کرد: هزینه سوانح ترافیکی در کشورهای پیشرفته ۶۳۴ میلیارد دلار، اروپای شرقی و مرکزی ۱۲۲ میلیارد دلار، آمریکای لاتین ۷۵ میلیارد دلار، آسیا ۶۱ میلیارد دلار، آفریقا ۱۵ میلیارد دلار، خاورمیانه ۲۹ میلیارد دلار و ایران ۵ میلیارد دلار است.