موافقت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور به استعفا امام جمعه ایرانشهر

حجت‌الاسلام سیدشجاع الدین ابطحی امام جمعه ایرانشهر از موافقت استعفای خود خبر داد.

به گزارش مرور نیوز، حجت‌الاسلام سیدشجاع الدین ابطحی امام جمعه ایرانشهر با اشاره به استعفای خود گفت: فشار روانی که به دلیل مسئله پخش شدن کلیپ کمک نقدی بنده به کارگران سبب شد مجبور به استعفا شوم.

امام جمعه مستعفی ایرانشهر ادامه داد: من راضی به پخش شدن این کلیپ نبودم اما اتفاقی است که افتاده و متاسفانه برداشت‌های بدی از آن شده که مجبور به استعفا شدم و مسئولان نیز با آن موافقت کرده اند.

اخیراً کلیپی از حجت‌الاسلام سیدشجاع الدین ابطحی (امام جمعه ایرانشهر) درحالیکه داخل خودرو نشسته بود و به کارگران پول می‌داد، در فضای مجازی منتشر شد که با واکنش‌هایی روبرو شد و موجب ایجاد هجمه علیه ائمه جمعه و روحانیت شد پس از این واکنش‌ها، حجت‌الاسلام سیدشجاع الدین ابطحی (امام جمعه ایرانشهر) با ارسال نامه‌ای به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور ، استعفای خود را اعلام کرد که این موضوع مورد موافقت این شورا قرار گرفت.