عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان گفت: رتبه استان اصفهان در صادرات کشور نامطلوب است.
به گزارش مرور نیوز از اصفهان ، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در نشست انجمنهای تخصصی و شعب شهرستانی خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان اظهار داشت: از جمله مشکلات بنگاههای اقتصادی در حال حاضر مسدود شدن بخشی از وام دریافتی توسط بانک است که با پیگیریهای خانه و در جلسهای که خانههای سراسر کشور با معاون اول رئیس جمهور داشتند، جهانگیری وعده داد که این موضوع را دنبال و با بانکهای خاطی برخورد کنند.
محمدرضا برکتین از واحدهای تولیدی خواست تا مصادیق خود در این زمینه را همراه با مدرک به خانه ارسال کنند تا پیگیریهای لازم صورت گیرد.
وی همچنین از راه اندازی مجدد خانههای شهرستانهای خورو و بیابانک، نایین و شاهین شهر خبر داد.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران هم در این نشست بیان کرد: در دیدارهایی که با روسای اتاقهای پاریس و ونیز داشتیم آنها را بسیار علاقهمند برای سرمایهگذاری در اصفهان دیدیم.
سیدعبدالوهاب سهل آبادی با تاکید بر لزوم حمایت از سرمایهگذاران گفت: در کشورهایی مانند ترکیه برای سرمایهگذاری تسهیلات و امتیازات ویژهای در نظر گرفته میشود و چنین مطالباتی باید در خانه و اتاق به جد پیگیری شود.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان هم در این نشست بیان کرد: ساماندهی قوانین مرتبط با مشاغل سخت و زیان آور را دنبال میکنیم، از جمله اینکه این قانون باید در مواردی اجرایی شود که کارگر با وجود رعایت نکات ایمنی، دچار بیماری مرتبط با شغل شده باشد و در مواردی که شغل منجر به بیماری نشده است این قانون نباید مورد اجرا قرار گیرد.
رضا چینی همچنین از رتبه نامطلوب اصفهان در صادرات کشور خبر داد و گفت: بخشی از آن به دلیل این است که صادرات بسیاری از کالاهای اصفهانی از طریق گمرکات سایر استانها صورت میگیرد.
وی ادامه داد: واحدهای تولیدی باید بخش تحقیق و توسعه خود را برای دستیابی به بازارهای جهانی تقویت کنند چراکه امروز دیگر فروش داخلی جواب نمیدهد.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان با اشاره به گشایش مجدد راه صادرات فرش دستباف کشور به آمریکا گفت: متاسفانه فرودگاه اصفهان فقط امکان ارسال بستههای کوچک را دارد و این موضوع صادرات فرش دستباف را تحت تاثیر قرار داده است.
دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان هم در ادامه گفت: یکی از مسائل صنعت اکنون نیاز به مباحث پژوهشی و آموزشی است و راهنمایی دادن به شرکتها در این زمینه باید توسط تشکلها انجام شود.
محسن فروغی اضافه کرد: در همین زمینه خانه، عقد قراردادی با شرکت شهرکها را پیگیری کرده است که طبق آن، این شرکت بخشی از هزینههای برنامههای آموزشی و تورهای صنعتی را به واحدهای تولیدی پرداخت میکند.
وی افزود: همچنین طبق این قرارداد، امکان برگزاری دورههای تخصصی به خواست انجمنها وجود دارد که تا سقف 50 درصد از هزینههای آن را شرکت شهرکها پرداخت میکند.